Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs iekļūst 2. kārtā, Ostapenko nepārvar kvalifikāciju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Juška un Pavlovs iekļūst 2. kārtā, Ostapenko nepārvar kvalifikāciju
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Andis Juška un Deniss Pavlovs turpina spēlēt Krievijas „Future” līmeņa turnīros un šodien vienspēlēs pārvarēja pirmo kārtu 15 000 sērijas sacensībās Maskavā. Tikmēr Tallinas ITF 10 000 turnīra pamatsacensības neizdevās sasniegt nevienai no Latvijas tenisistēm.

Juška un Pavlovs sekmīgi sāk Maskavas turnīru

Latvijas otrais numurs Juška (ATP 523. vieta) atdeva tikai piecus geimus mājiniekam Fjodoram Červjakovam (1423.) - 6:1, 6:4. Nākamajā kārtā Juška tiksies ar Baltkrievijas otro numuru Sergeju Betovu, kurš jaunākajā rangā ieņem 472. vietu, bet Maskavā izlikts ar 7. numuru.

Tikmēr Deniss Pavlovs (682.) ar 6:3, 6:4 apspēlēja krievu Aslanu Karacevu (1397.). Pavlova nākamais pretinieks būs serbs Nikola Čačics, kurš rangā ieņem 432. vietu, bet Maskavā izsēts ar 5. numuru.

Kā ierasts, abi Latvijas tenisisti kopā spēlē arī dubultspēles. Ja vienspēlēs neviens no mūsējiem nav izlikto statusā, tad pāru sacensībās Juškam ar Pavlovu pirmā dueta gods. Abi vakar jau pārvarēja 1. kārtu, divos setos ar 6:3, 6:3 pieveicot Krievijas tenisistus Mihailu Jevtimejevu un Georgiju Šaškanovu.

2. kārtā jeb ceturtdaļfinālā pretiniekus būs vēl viens mājinieku duets Andrejs Kumancovs un Andrejs Levīns.

Tallinā un Antālijā bez pamatturnīra

Tallinas ITF 10 000 sērijas turnīra kvalifikācijā spēlēja sešas Latvijas sportistes, no kurām pirmo kārtu pārvarēja tikai Aļona Ostapenko. Viņa ar 6:1, 6:0 sagrāva citu mūsējo Adrianu Bļinovu. Pirmajā spēlē viss beidzās Adrijai Runčai, Ingai Audriņai, Anastasijai Trubičai un Katrīnai Andržejevskai.

Ostapenko šodien nespēja iekļūt pamatturnīrā. Interesanti, ka 2. kārtā viņa tikās ar pirms nedēļas tāda paša līmeņa turnīra kvalifikācijas 2. kārtā uzvarēto slovākieti Šantalu Skamlovu. Pirms nedēļas 14 gadus vecā Ostapenko uzvarēja ar 6:4, 6:4, bet šodien zaudēja ar 5:7, 6:7(4).

Antālijas ITF 10 000 turnīra kvalifikācijai pāri nav tikusi Laura Gulbe. Viņa pēdējā 3. kārtā ar 3:6, 5:7 piekāpās ķīnietei Čaočuanai Janai.

Dekmeijerei spēle Memfisā

Mefisā šonedēļ notiek jauktais turnīrs. Rīt savu pirmo spēli pret Milošu Raoniču aizvadīs Ernests Gulbis, bet jau šovakar (ap plkst. 22:15) pirmā spēle Līgai Dekmeijerei. Viņa „International” kategorijas turnīram par pārinieci sarunājusi pieredzējušo krievieti Nadju Petrovu.

Viņas šodien 1. kārtā tiksies ar zviedrietēm Johannu Laršoni un Sofiju Arvidsoni. Jāpiebilst, ka Petrova vakar piedzīvoja šokējošu zaudējumu vienspēlēs, ar 4:6, 2:6 piekāpjoties mazpazīstamajai itālietei Kamilai Džorži.

Izmantotie resursi:
atpworldour.com
ITF Tennis - Home Page

  +1 [+] [-]

, 2012-02-22 08:49, pirms 12 gadiem
Inga es par tevi! Nākošajā turnīrā jātiek pamatā! Žēl ka Madara satraumējās.