Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Kravecs un Mīss aizstāv "French Open" titulu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kravecs un Mīss aizstāv "French Open" titulu
Kevins Kravecs un Andreass Mīss: 12-0 bilance "French Open" karjerā. Foto: AFP/Scanpix

"French Open" vīriešu dubultspēļu turnīrā atkārtoti uzvarēja Vācijas duets Kevins Kravecs/Andreass Mīss, kuri finālā ar 6:3, 7:5 pieveica "US Open" čempionus Brunu Suaresu un Mati Paviču (Brazīlija/Horvātija).

Kravecs un Mīss pērn Parīzē triumfēja "French Open" debijā, to paveicot neizsēta dueta statusā. Viņi kļuva par pirmo Vācijas komandu, kas uzvarējusi "Grand Slam" dubultspēlēs.

Šogad viņi Parīzē atgriezās izsētas komandas veidā (astotais numurs) un finālā tika galā ar pirms mēneša Ņujorkā uzvarējušo Suaresa Paviča duetu, kas bija izlikts ar septīto numuru. Vācieši atspēlēja visas piecas breikbumbas.

Vēlreiz uzvarot Parīzē, Kravecs un Mīss ieguva otro "Grand Slam" titulu, atkārtojot Vācijas rekordu "Grand Slam" dubultspēlēs. Pa diviem tituliem ir arī Filipam Petšneram un Klaudijai Kohdei-Kilšai.

Kravecs/Mīss ir ceturtais pāris, kas aizstāvējis "French Open" titulu. Līdz šim pēdējie veiksminieki bija Maksims Mirnijs un Daniels Nestors (2011-12).