Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals traumas dēļ izlaidīs Indianvelsas un Maiami ATP1000 turnīrus

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Nadals traumas dēļ izlaidīs Indianvelsas un Maiami ATP1000 turnīrus
Rafaels Nadals. Foto: Chine Nouvelle/Sipa/Scanpix

Nepagūstot atlabt no gurna savainojuma, Rafaels Nadals izlaidīs nākamajā nedēļā plānoto Indianvelsas ATP1000 līmeņa turnīru, kā arī marta otrajā pusē paredzēto Maiami tūkstošnieku, savā ''Twitter'' kontā pavēstījis pats sportists.

36 gadus vecais Spānijas tenisists gurna traumas dēļ nav spēlējis kopš ''Australian Open'' otrās kārtas, kurā trīs setos piekāpās amerikānim Makenzijam Makdonaldam.

Pēc titulētā spāņa izstāšanās no Austrālijas atklātā tenisa čempionāta un padziļinātākām medicīniskajām pārbaudēm kļuva skaidrs, ka plānotais atlabšanas laiks no gurna savainojuma būs sešas līdz astoņas nedēļas ilgs.

Tuvojoties Indianvelsas sacensībām, noskaidrojies, ka Nadals vēl nav pilnībā gatavs atgriezties kortā un viņam tūkstoš punktu vērtais turnīrs būs jāizlaiž. Tāpat spānis, kurš marta gaitā, visticamāk, pārtrauks 18 gadu ilgo posmu ATP ranga pirmajā desmitniekā, nepiedalīsies arī Maiami ATP1000 turnīrā, kas startēs 19. martā.

Kalifornijas štatā notiekošajā turnīrā Nadals triumfējis trīs reizes (2007., 2009. un 2013.), bet pagājušajā gadā spēlēja finālā, arī esot savainots un atzīstot mājinieka Teilora Frica pārākumu. Toreiz tas bija Nadala pirmais zaudējums sezonā.

Savukārt Maiami Masters spānis piecas reizes spēlējis finālā, nevienā no tiem netiekot pie uzvaras. Floridas štata turnīra finālspēlēs Nadals piekāpies Rodžeram Federeram, Novakam Džokovičam un Nikolajam Davidenko.

  -2 [+] [-]

, 2023-02-28 22:40, pirms 2 gadiem
Kāds vēl amerikas hard. Tak ezītim ir skaidrs, ka atlicis maz un spēki jākrāj Eiropas mālam. Ar to negribu paziņot, ka viņš klaji melo, bet es viņa vietā to pašu teiktu.

     [+] [-]

, 2023-03-01 02:27, pirms 2 gadiem
nicks rakstīja: Kāds vēl amerikas hard. Tak ezītim ir skaidrs, ka atlicis maz un spēki jākrāj Eiropas mālam. Ar to negribu paziņot, ka viņš klaji melo, bet es viņa vietā to pašu teiktu.
Viņš vienmēr ir bijis krāpnieks un melis