Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombaham jauns rekords ATP rangā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Štrombaham jauns rekords ATP rangā
Roberts Štrombahs. Foto: SCMP

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs jaunākajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā ir pakāpies par četrām vietām un sasniedzis jaunu personisko rekordu, ieņemot 334. vietu.

Ernests Gulbis rangā ir noslīdējis piecas vietas zemāk un ieņem 893. vietu, bet Kārlis Ozoliņš ir sešas vietas zemāk, ieņemot 1035. vietu.

ATP ranga galvgalī izmaiņas nav notikušas, un pasaules pirmā rakete joprojām ir serbs Novaks Džokovičs, kurš apsteidz spāni Karlosu Alkarasu un neatkarīgo sportistu Daņiilu Medvedevu. Ceturtais arī šajā nedēļā ir itālis Janniks Sinners, piekto vietu saglabā Andrejs Rubļovs, sesto - grieķis Stefans Cicips, septītais ir Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, astotais - dānis Holgers Rūne saglabā pozīciju, devītais - polis Huberts Hurkačs un desmitais - Teilors Frics no ASV.

Dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis ir pakāpies par vienu vietu, atrodoties 153. pozīcijā, 31 vietu zemāk ir Štrombahs (553.) un piecas vietas - Mārtiņš Rocēns (dalīta 1371.), Ozoliņš ir divas vietas (dalīta 1509.), bet Roberts Jaričevskis septiņas vietas augstāk (dalīta 2247.).