Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombahs ATP rangā pozīciju nemaina

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Štrombahs ATP rangā pozīciju nemaina
Roberts Štrombahs. Foto: SCMP

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs jaunākajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā saglabājis 345. pozīciju.

Pārējie Latvijas spēlētāji savas vietas rangā nedaudz uzlabojuši - Ernests Gulbis (894.) ir trīs vietas augstāk nekā nedēļu iepriekš, Kārlis Ozoliņš (1045.) - divas, bet Mārtiņš Rocēns pakāpies vienu ailīti augstāk un atrodas dalītā 1752. pozīcijā.

ATP ranga pirmajā pieciniekā izmaiņas nav notikušas. Pasaules pirmā rakete joprojām ir serbs Novaks Džokovičs, kurš apsteidz spāni Karlosu Alkarasu un Daņiilu Medvedevu. Ceturtais arī šajā nedēļā ir itālis Janniks Sinners, bet piekto vietu saglabā Andrejs Rubļovs. No septītās uz sesto pozīciju pakāpies Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, kurš apsteidzis grieķi Stefanu Cicipu. Astotais joprojām ir dānis Holgers Rūne, devītais - polis Huberts Hurkačs, bet pirmo reizi desmitniekā iekļuvis austrālietis Alekss de Minors.

Dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis saglabā 153. pozīciju, par vienu vietu zemāk salīdzinot ar iepriekšējo rangu ir Štrombahs (551.), Rocēns atkāpies par sešām vietām (dalīta 1384.), Ozoliņš zaudējis septiņas vietas (dalīta 1523.), bet Roberts Jaričevskis noslīdējis par piecām pozīcijām zemāk (2272.).

Dubultspēļu ranga līderis ir amerikānis Ostins Krajīčeks, kam seko Ivans Dodigs no Horvātijas un indietis Rohans Bopanna.