Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Monfīsam un Tsongam atkal savainojumi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Monfīsam un Tsongam atkal savainojumi
Žo-Vilfrīds Tsonga
Foto: Reuters/Scanpix

Francijas tenisa izlasei Deivisa kausa Pasaules grupas 1. kārtas mačā marta sākumā pret Austriju savainojumu dēļ nevarēs palīdzēt abi vadošie tenisisti – Žo-Vilfrīds Tsonga un Gaels Monfīss.

Ranga 12. numuram Gaelam Monfīsam plaukstas locītavas dēļ bez tenisa spēlēšanas nāksies iztikt aptuveni sešas nedēļas, bet 17. vietā esošais Tsonga, kurš lielāko daļu pagājušās sezonas izlaida ceļgala traumas dēļ, pagājušajā sezonā Marseļā atsvaidzinājis veco savainojumu.

Tsonga atklājis, ka novēros, kā viņa ķermenis jutīsies tuvākajā laikā. Ja nebūs uzlabojumu, nāksies veikt operāciju. Tas savukārt nozīmēs tenisa skatīšanos no malas 2-3 mēnešu ilgumā.

Mačs pret Austriju notiks 4.-6. martā Vīnē. Frančiem tādējādi nāksies paļauties uz tādiem vīriem kā Mikelu Lodrā, Žilu Simonu un Rišāru Gaskē, ja formu atgūs Žiljēns Beneto, viņam arī ir cerības uz vienspēlēm, ne tikai dubultspēli, kur viņa partneris būtu Lodrā. Austrijai ranga pirmajā simtniekā ir tikai viens pats Jirgens Melcers (10. vieta), bet otrais numurs ir Andreass Haiders-Maurers (116.).

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News