Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Austrālijas lauka hokejists diskvalificēts par mēģinājumu olimpiādes laikā nopirkt kokaīnu

Andris Liepa
Andris Liepa

Austrālijas lauka hokejists diskvalificēts par mēģinājumu olimpiādes laikā nopirkt kokaīnu
Toms Kregs Foto: AFP/Scanpix

Austrālijas lauka hokeja spēlētājs Toms Kregs saņēmis diskvalifikāciju par mēģinājumu iegādāties kokaīnu pēc zaudējuma Parīzes olimpisko spēļu laikā, vēsta BBC.

Kregam par šo pārkāpumu piespriests 12 mēnešus ilga diskvalifikācija. Pusi no tās viņam nebūs jāizcieš, ja sportists atbildīs izpildīs “labas uzvedības” nosacījumus.

“Kregam šo sankciju ietvaros būs jāaiziet obligāto treniņu un apmācību programmas,” teikts Austrālijas Lauka hokeja federācijas paziņojumā.

Austrālijas Lauka hokeja federācija paziņojusi, ka Kregs diskvalifikāciju sāka izciest līdz ar šā gada 9. septembri. Līdz ar to 29 gadus vecais hokejists varēs kandidēt uz vietu 2025. gada Austrālijas lauka hokeja izlasē.

Kregs mēģināja iegādāties kokaīnu pēc tam, kad Austrālija Parīzes olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā piedzīvoja neveiksmi. Vietējie likumsargi viņu aizturēja, bet pēcāk hokejists tika atbrīvots, saņemot brīdinājumu.

Izmantotie resursi:

https://www.bbc.com/sport/hockey/ar...

  -1 [+] [-]

, 2024-09-11 12:09, pirms 6 dienām
nesanāca

     [+] [-]

, 2024-09-11 17:14, pirms 6 dienām
nepadalījās un nosūdzēja

     [+] [-]

, 2024-09-14 17:22, pirms 3 dienām
izskatās pēc narika