Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Dubaijas finālā Vozņacki pret Kuzņecovu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dubaijas finālā Vozņacki pret Kuzņecovu
Svetlana Kuzņecova
Foto: AFP/Scanpix

Dubaijas „Premier” kategorijas turnīrā rīt sacentīsies dāniete Karolīna Vozņacki un krieviete Svetlana Kuzņecova, kuras pusfinālos pieveica attiecīgi Jeļenu Jankoviču un Flaviju Pennetu.

Pirmās kortā devās Vozņacki un Jankoviča. Serbiete labāko Dānijas tenisisti bija apspēlējusi visās četrās iepriekšējās spēlēs un arī šodienas maču sāka lieliski, jau ar pirmo piegājienu nobreikojot jauno ranga līderi un izvirzoties vadībā ar 5:2. Nedaudz vēlāk rezultāts kļuva 5:3 un Jankovičai bija jāservē. Uzvarējusi pirmajās trīs izspēlēs, Jankoviča ieguva trīs setbumbas. Brīžiem nospēlējot pasīvi, viņa ļāva Karolīnai visas trīs atspēlēt, pēc tam arī neizmantoja ceturto setumbumbu. Tas beidzās ar to, ka Jankoviča pirmo setu pamanījās zaudēt no 5:2 ar 5:7. Otrajā setā dānietei viss padevās jau krietni vieglāk, uzvarot ar 6:3.

Vozņacki pirmo reizi iekļuvusi Dubaijas turnīra finālā, kurā rīt spēkosies ar Svetlanu Kuzņecovu. Krieviete divos setos ar 6:4, 6:4 pieveica Itālijas otro raketi Flaviju Pennetu. Kuzņecova abos setos bija iedzinējos, pie tam otrajā gadījumā Penneta ar breiku vadībā bija trīs reizes, taču neprata noturēt pārsvaru. Kuzņecova trešo reizi sasniegusi šī turnīra finālu, abos iepriekšējos gadījumos zaudēts – 2004. gadā Žustīnei Eninai, bet pirms trim gadiem Jeļenai Dementjevai.

Vozņacki ar Kuzņecovu spēlējusi piecas reizes, uzvarot trīs mačus. Pēdējā spēle abām bija pērn Monreālas pusfinālā, kad dāniete krievieti pusfinālā sagrāva ar 6:2, 6:3.

Izmantotie resursi:
WTA | Women's Tennis News, Tournaments,...

  -1 [+] [-]

, 2011-02-19 20:58, pirms 14 gadiem
Yay! Karo malace! Paņem titulu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja