Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Kvitova pirmoreiz kopš "US Open" vienā turnīrā gūst divas uzvaras

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kvitova pirmoreiz kopš "US Open" vienā turnīrā gūst divas uzvaras
Petra Kvitova
Foto: AFP/Scanpix

Čehijas labākā tenisiste Petra Kvitova svētdien bija tuvu kārtējam zaudējumam, taču Indianvelsā spēja izglābties mačā pret Juhannu Lāšoni. Zviedriete nemācēja izservēt maču, divu "Grand Slam" titulu īpašniecei zaudējot ar rezultātu 3:6, 6:4, 5:7.

Petrai Kvitovai lielas problēmas bija jau pirmajā mačā, kad viņa bija tikai divu punktu attālumā no zaudējuma Dankai Koviničai (6:3, 4:6, 7:6(5)). Savā otrajā cīņā Kvitova pēdējā seta septītajā geimā ar vairākām sev raksturīgām šokējošām kļūdām servi zaudēja "sausā", tomēr turpinājumā viņai izdevās izglābties.

Kad Juhanna Lāšone pie rezultāta 5:4 servēja par uzvaru mačā, Kvitova divreiz teicami uzsita ar "forehand" sitienu pa līniju, zviedriete šajā geimā nedaudz palīdzēja ar kļūdām. Toties divus geimus vēlāk Lāšones palīdzība bija milzīga – Juhanna uzvarēja pirmās divas izspēles, bet pēc tam no 30:0 pārsvara ar četrām kļūdām pēc kārtas izvairījās no taibreika spēlēšanas.

Kvitova šogad guvusi tikai četras uzvaras, turklāt pirmoreiz kādā no turnīriem sakrājusi divus panākumus. Pēdējo reizi vairāk par vienu uzvaru Petrai bija "US Open", kur viņa tika līdz ceturtdaļfinālam.

Grūti svētdien klājās arī ranga līderei Serēnai Viljamsai, kura bija tuvu zaudējumam 1. setā, taču viņas pretiniece Jūlija Putinceva divreiz nespēja izservēt setu. Mača startā nospēlējusi pavirši, Viljamsa kritiskā brīdī saņēmās un nospēlēja ne vien jaudīgi, bet arī precīzi un pēc pārliecinošas uzvaras taibreikā Krievijas tenisistei 2. setā neatdeva nevienu geimu – 7:6(2), 6:0.

Dienas labākā izspēle Radvaņskai

"BNP Paribas Open". WTA "Premier Mandatory" turnīrs Indianvelsā uz "hard" seguma

3. kārtas rezultāti 13. martā

SpēleRezultāts
(1) Serena Williams – Yulia Putintseva7:6(2) 6:0
(3) Agnieszka Radwanska – (32) Monica Niculescu6:2 6:1
(5) Simona Halep – (30) Ekaterina Makarova6:2 6:4
(8) Petra Kvitova – Johanna Larsson6:3 4:6 7:5
(19) Jelena Jankovic – CoCo Vandeweghe6:0 6:1
Kateryna Bondarenko – Lesia Tsurenko3:6 6:4 7:6(7)
Nicole Gibbs – Yaroslava Shvedova6:0 6:4
Barbora Strycova – Kurumi Nara3:6 6:1 6:2

     [+] [-]

, 2016-03-14 10:29, pirms 9 gadiem
Kad vienreiz beigsies šī ņirgāšanās par uzvārdiem? Kas tā tāda - Petra Kvitova? Vai grūti ierakstīt kaut vai iekavās anglisko variantu (Anna Kournikova)?

     [+] [-]

, 2016-03-14 12:04, pirms 9 gadiem
kastrolis rakstīja: Kad vienreiz beigsies šī ņirgāšanās par uzvārdiem? Kas tā tāda - Petra Kvitova? Vai grūti ierakstīt kaut vai iekavās anglisko variantu (Anna Kournikova)?
Ierakstu: Petra Kvitova (Petra Kvitova).