Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:675, Did:0, useCase: 3

Sestdienās aicina uz "Stipro skrējiena" treniņiem

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sestdienās aicina uz "Stipro skrējiena" treniņiem
"Stipro skrējiena" treniņš
Foto: thestrongrace.com

Šogad ikviens var sākt gatavoties "Stipro skrējienam" īpaši organizētos treniņos, kurus vada pazīstamais fitnesa treneris Viesturs Saldavs. 5. aprīlī Šmerļa mežā notika pirmais „Stipro skrējiena” treniņš, uz kuru ieradās aptuveni 40 cilvēku. Nākamais treniņš jau 19. aprīlī plkst. 17.00, informē pasākuma organizatori.

Sestdienās (19., 26. aprīlī un 3. maijā) plkst. 17.00. Šmerļa mežā visi pasākuma dalībnieki un tie, kuri vēl tikai grasās pieteikties dalībai "Stipro skrējienam", var doties uz šo nodarbību, lai būtu fiziski gatavi 8 kilometrus „Stipro skrējienā” brist pa dubļiem, skriet, peldēt, rāpot un rāpties. Treniņa laikā tā dalībniekiem būs iespēja ziedot līdzekļus dažādiem bērnu labdarības projektiem sadarbībā ar organizāciju „Ziedot.lv”.

Treniņi ir intensīvi, bet piemēroti tieši "Stipro skrējienam", tādēļ uz tiem var ierasties ikviens - gan tie, kas ikdienā nenodarbojas ar sportu un ir pieņēmuši šo "Stipro skrējiena" izaicinājumu vien „for fun”, gan arī tie, kuriem ir vēlme sasniegt labus rezultātus un kāpt uz goda pjedestāla.

Nevajag baidīties, treneris vingrinājumus uz vietas spēs piemērot ikviena fiziskās sagatavotības līmenim, tomēr katrs novērtējiet savu veselības stāvokli. Tas ir tā vērts - adrenalīns, emocijas un prieks par paveikto! Treniņi ir tikpat aizraujoši, cik "Stipro skrējiens" pats.

"Stipro skrējiena" treniņi notiek katru sestdienu, plkst. 17.00. Šmerļa mežā. Tikšanās 16.50 pie Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas stadiona.



Izmantotie resursi:
www.thestrongrace.com
www.parstipru.lv