Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:675, Did:0, useCase: 3

Stipro skrējiens. Dalībniekiem un līdzjutējiem

Jānis Pārums

18.septembrī sporta kompleksā 333 turpināsies pavasarī labi iesāktā tradīcija – "Stipro Skrējiens 2" Pieteikšanās joprojām turpinās. Kopš 10.septembra tur apskatāma arī trases shēma, kurā visi interesenti var iepazīties ar šķēršļiem. Iespējams, ka šī vizuālā informācija būs kā stimuls tiem, kuri vēl šaubās par dalību Stipro Skrējienā.

Atšķirībā no pirmā skrējiena, organizatori ir parūpējušies arī par skatītājiem un līdzjutējiem. Darbosies atrakcijas bērniem. Visi interesenti varēs iegūt sporta ārstu konsultāciju, bet sporta ekipējumu prezentēs Sportland. Skrējējiem būs iespēja iegādāties fotogrāfijas, kurās būs redzamas viņa darbība trasē. Bildes būs apskatāmas un pasūtāmas LETA .

Tiekamies 2010.gada 18.septembrī sporta kompleksa 333 trasē, Rīgas rajona Silapriedēs (uz Ērgļu šosejas pirms Zaķumuižas). Organizatori vērš uzmanību, ka drīz atkal mainīsies dalības maksu lielums. Nekavējieties ar pieteikšanos!

Informāciju sagatavoja:
Māris Liepiņš