Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:675, Did:0, useCase: 3

"Stipro skrējienam" pieteikušies jau vairāk nekā 100 dalībnieki

Jānis Pārums

Jau no februāra sākuma ir iespēja pieteikties ceturtajam “Stipro skrējienam”, kurš norisināsies 2012.gada 4.maijā. Turpinot pagājušajā gadā iesākto tradīciju, skrējiena rīkotāji aicina pulcēties "Cinevillā" Latvijai tik nozīmīgajā datumā, lai pārbaudītu savu drosmi, varēšanu un lai izbaudītu neatkārtojamo pasākuma atmosfēru.

Pirmajās divās nedēļās potenciālie dalībnieki ir pārsteiguši ar savu aktivitāti. Pieteikumu skaits jau pārsniedzis 100. Bet rīkotāji vēlas vērst uzmanību, ka jau 16. februārī mainās dalības maksa (Ls8 līdzšinējo Ls6 vietā). Cerams, ka tas būs papildus stimuls pieteikties "Stipro skrējienam" jau šajās dienās.

Organizatori ar prieku atzīmē, ka par stiprākajiem skrējējiem Latvijā informēs arī laikraksts un portāls "Diena", bet par jauniem šķēršliem rūpēsies Betsafe un Gandrs.

Esiet aktīvi! Atcerieties, ka var pieteikties ne tikai individulajās grupās. Tiem, kuri nav tik pārliecināti par saviem spēkiem, organizatori iesaka veidot komandas. Sīkāka informācija par "Stipro skrējienu" mājas lapā Par stipru Latviju!

Organizatori arī aicina ikvienu, kam ir kādas ierosmes vai neskaidrības, sazināties ar viņiem, lai kopīgi pasākumu padarītu par jauku atpūtu ikvienam.

Informāciju sagatavoja:
Informāciju sagatavoja biedrība "Par Stipru Latviju"

  +3 [+] [-]

, 2012-02-14 13:47, pirms 12 gadiem
Es arī piedalos

  +5 [+] [-]

, 2012-02-14 14:00, pirms 12 gadiem
Nekonkurēšu. Negribas Lai jums veicas.

  +9 [+] [-]

, 2012-02-14 14:57, pirms 12 gadiem
M rakstīja: Nekonkurēšu. Negribas Lai jums veicas.
Kāpēc nē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-16 21:56, pirms 12 gadiem
Viss tas pasākums jau baigi foršais, tikai žēl ka tik ātri, varēja vasarā kad ārā normāli silts.
Bet tāpēc jau tas ir stipro skrējiens!!!
Pirmo reizi piedalīšos, cerams ka iztikšu bez traumām