Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:675, Did:0, useCase: 3

Līdz otrajam "Stipro Skrējienam" vēl tikai deviņas dienas

Jānis Celmiņš

Tuvojas 2010.gada 18.septembris, kad sporta kompleksa 333 trasē norisināsies Stipro Skrējiens 2. Divreiz vairāk dubļu, divreiz vairāk adrenalīna, ko sniegs jaunā trase. Vēl skarbāk! Vasaras laikā ir izdarīts darbs, lai izbūvētu jaunus un grūtākus šķēršļus, sarežģīt jau esošos.

Organizatori vērš uzmanību, ka līdz 10.septembrim dalības maksa ir 10 lati vīriešiem un sievietēm un 50 lati komandām. Vēlāk kļus mazliet dārgāk. "Nike Riga run" laikā Mežaparkā darbosies "Stipro Skrējiena" divas pieteikšanās telts. Tikai pasākuma apmeklētājiem 12.septembrī vēl būs iespēja pieteikt sevi un savus draugus par šī brīža cenu. Organizatori joprojām dod iespēju pirmā skrējiena dalībniekiem startēt bez maksas, ja vien viņi piesaista trīs jaunus draugus vai paziņas kā skrējiena dalībniekus.

Šanhaja, Berlīnes mūris, Rudens muklājs, Žana Kloda stilā, Golgāta, Putu tunelis un Šķīstītava – tie ir tikai daži šķēršļu nosaukumi. Daži no tiem varbūt būs nepārvarami vājākajiem vai bailīgākajiem, pats finišs būs izaicinājums. Ja interesē, kādi ir jaunie šķēršļi, kāds ir to izvietojums trasē, apskati informāciju Par stipru Latviju! » Stipro Skrējiens 2

Organizatori izaicina arī Latvijas novadus! Būs komandu kopvērtējums gan uzņēmumiem, gan novadiem, būs balvas daudzās kategorijās.

Savukārt komandas, kuras pieteiksies caur Radio SWH mājas lapu, varēs pretendēt uz radio komandas statusu.

Stipro skrējienu 2 organizē biedrība „Par stipru Latviju!”, kas organizējusi arī Ginesa rekorda 24h stafetes skrējienu Daugavas stadionā, Latvijas spēkavīru čempionātu, „Vella kalpi Vella Cinevilā” u.c. sportiskus un izklaides pasākumus.

Vairāk informācijas - mājas lapā Par stipru Latviju!

Informāciju sagatavoja:
Māris Liepiņš