Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Mikušs aizsūtīs Karamnovu uz MHL?

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Mikušs aizsūtīs Karamnovu uz MHL?
Jurajs Mikušs jau tuvākajā laikā debitēs KHL čempionātā Rīgas "Dinamo" sastāvā. Laiks rādīs, kas viņš būs - lietaskoks vai kārtējais "kaķis maisā".

Gandrīz visās pirmssezonas pārbaudes spēlēs Rīgas "Dinamo" sastāvā tika iespēlēts talantīgais 21 gadu vecais krievu centra uzbrucējs Vitālijs Karamnovs un drīz vajadzēja pienākt dienai, kad viņš izies laukumā KHL čempionātā spēlē, taču tāda diena laikam tik drīz nepienāks. Rīgā jau ir ieradies un neilgu pirmo treniņu uz ledus jau ir aizvadījis 23 gadus vecais slovaku centra uzbrucējs Jurajs Mikušs (nejaukt ar par gadu jaunāko aizsargu Juraju Mikušu!).

Kā raksta slovaku interneta portāli, tad rīdzinieki Juraju Mikušu "lenca" jau vasarā, taču tas nonāca Maskavas "Spartak" rindās, kur nevienu spēli KHL tā arī neaizvadīja - Mikušs bija septītais ārzemnieks, bet Krievijas klubos KHL tādi drīkst būt seši un jaunais slovaks neizturēja konkurenci ar pieredzējušākajiem spēlētājiem.
Mikušs spēlēja Slovakijas izlases rindās 2008. gada pasaules čempionātā Kanādā, kur slovaku galvenais treneris bija Jūliuss Šuplers, kā arī pēc gada Šveicē, kad slovakus vadīja Jans Filcs. Viņš piedalījies vienā U18 un divos U20 pasaules čempionātos, tā ka jau kopš 16-17 gadu vecuma ir Slovakijas treneru redzeslokā un savā valstī ir jau labi zināms spēlētājs.

2008./2009. gada Slovakijas "Slovnaft" ekstralīgas čempionātā Jurajs Mikušs laboja sava slavenā tautieša Pāvola Demitras rekordu - spēlēdams vienā maiņā ar citu slovaku hokeja leģendu Žigmundu Palfiju, Mikušs izdarīja 75 rezultatīvas piespēles (viņa rēķinā bija arī 38 gūti vārti). Nesalīdzināsim Slovakijas ekstralīgu ar KHL (kas nekādā gadījumā nenozīmē, ka Slovakijā ir vāja līga!), bet tomēr 75 piespēles ir 75 piespēles. Turklāt vēl tikai 22 gadu vecumā.

Pēc tam Mikušs devās uz Turku TPS, taču vienā no spēcīgākajiem Somijas klubiem nevienu maču nenospēlēja, jo viņu "pārtvēra" NHL klubs "Los Angeles Kings". Tiesa, arī par Raita Ivanāna kluba biedru Mikušs nekļuva un tika aizūtīts uz "karaļu" fārmklubu AHL, kur arī aizvadīja iepriekšējo sezonu.

Ņemot vērā piedalīšanos divos pasaules čempionātos, sasniegumus savas dzimtenes hokeja līgā un pieredzi vispār, var domāt, ka Jurajs Mikušs ir gatavāks KHL nekā Vitālijs Karamnovs. Acīmredzot tieši tāpēc Karamnovs, kurš tagad taisnā ceļā var nokļūt MHL komandā vai arī turpināt gaidīt sitam savu stundu rezervē, pirms sezonas arī tika tik cītīgi iespēlēts sastāvā (un aizvadīja dažas pavisam labas spēles!), ka vienkārši nebija neviena cita viņa vietā un ka jau vasarā neizdevās dabūt Mikušu. Cita lieta, kāpēc Karamnovam tā arī netika dota neviena iespēja sevi apliecināt KHL čempionātā, kaut gan Broks Troters (izrādās, ka viņš tomēr vairāk ir malējais nevis centra uzbrucējs - vai nav atkal dīvaini, ka tas tikai tagad izrādās nevis ir skaidri zināms pirms spēlētāja ierašanās?) nebūt neizskatījās pārliecinoši. Tagad situācija ir vēl interesantāka - Troters guvis savus pirmos vārtus KHL un vismaz pēc spēles ar "Ņeftehimik" viņš nav starp pirmajiem, kas jānosēdina malā. Kuru tad? Andri Džeriņu? Vēl vairāk neprasās, jo visa ceturtā maiņa šosezon spēlē labāk un produktīvāk nekā abās pirmajās KHL sezonās kopā. Kādi vēl ir variantī? Troteru likt par malējo? Bet tad šajā maiņā lieks kļūst Miķelis Rēdlihs vai Lauris Dārziņš, kurus Šuplers diezin vai sadalīs pa dažādām maiņām. Iespējams, ka ir varianti, kas zināmi vai ir iecerēti tikai dinamiešu treneriem.

Ļoti šaubos, ka slovaks izies uz ledus jau tuvākajā spēlē ceturtdien pret Jekaterinburgas "Avtomobilist", jo viņam tomēr šosezon nav nekādas oficiālu spēļu prakses (neiespējams tas gan arī nav), toties vienā jaukā dienā viņam laukumā jāparādās un tas var atnest arī kādu pārsteigumu. Spēlētāju iekļaušanā komandā un to aizsūtīšanā no komandas ir daudz dažādu "zemūdens klinšu", par kurām mēs nezinām, bet par dažām pat nenojaušam. Tāpēc tas, kas līdzjutējam vai žurnālistam var likties neloģisks un nesaprotams, tas citam (citiem) ir pats par sevi saprotams un loģisks. Ir labs teiciens: nemeklē loģiku tur, kur tās nav. Laiks rādīs, kā ir šoreiz. Kas zina - varbūt tieši Rīgas "Dinamo" kļūs par Juraja Mikuša īsto komandu.

 +10 [+] [-]

, 2010-09-22 15:25, pirms 14 gadiem
Kāds te sakars Karamnovam? Tas tak visp šosezon nav spēlējis un neba slovāku paņēma lai pasēž rezervē Karamnova vietā Visticamāk tomēr Džeriņš....

  +9 [+] [-]

, 2010-09-22 15:36, pirms 14 gadiem
Karamnovu gan vēlētos redzēt laukumā !!! Kaut vai kā viņš bullīšus izpilda, savos gados !!!!!

  +7 [+] [-]

, 2010-09-22 15:40, pirms 14 gadiem
Es nesaprotu. Nu ja ņem, tad kāpēc nevarēja uz pārbaudes laiku? Ja iztur to, tad tas nozīmē, ka kāds no esošajiem drīz vien pametīs kuģi un tas būtu no vienas puses lielāks stimuls vairāk darīt tam, kuram draudētu atstāt kuģi, lai gan redzot RD šīs sezonas spēles, rokas neceļas nevienu no esošā sastāva pašalik mainīt.
Broks Troters - paredzu, ka sākot ar oktobri čalis būs iegājis ļoti labā kondīcijā un kopā ar Miku un Larī spēs radīt izmisumu pretinieku aizsargiem un vārtsargiem.
Ankipāns - palietots koks, bet ideāli iederas pie Jankas un Mežoņa.
Džeriņš - jaunības maksimālisms un mērķtiecība, kas mijās gan ar kļūdiņām uzbrukumā, bet līdzšinējās spēlēs parādīja, ka viņam vienalga kas spēlē otrpus sarkanajai līnijai.

  +6 [+] [-]

, 2010-09-22 15:45, pirms 14 gadiem
Dinamo jau paliek ka nhl klubi, panem labus jaunos, kuriem ir perspektiva, bet vietas nav komanda. Jacer ka rezervisti nesaks degradeties.

  +6 [+] [-]

, 2010-09-22 15:46, pirms 14 gadiem
Nezinu, no vienas puses lieks pirkums.
Bet ja KHL grib būt kā NHL un DR kā NHL klubs.
Tad pastamies ka ir NHL tur uz 4. miaņu pretendē +/- visi tie kas labi spēlē AHL + vēl kāds rūķis. Tad arī DR pamazām sāk veidoties ļoti (manuprāt) spēcīga aizmugure, kas neļaus nevienam atslābināties.
Ja šogad ir MHL ar HK Rīga un BAČ ar LM tad ja DR ir ilgstoš projekts tad nākamgad varētu būt vēl viena komanda kas kkur cīnas un tur vēl jaunie krāj pieredzi lai tiktu KHL. Un ja viss noritētu tik gludi tad pēc pāris gadiem U-16 spēlētāji sapņos spēlēt KHL DR sastāvā nevis tik ļoti cerēs tikt uz NHL.

P.S.
Bet tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis!

  +3 [+] [-]

, 2010-09-22 15:52, pirms 14 gadiem
Paskatieties uz faktiem, Mikušs ir noslēdzis līgumu uz 2 sezonām un tā kā sezona jau ir sākusies, gan jau ka summa, ko viņš prasīja, bija tīri zema. Šajā situācijā, Dinamo patur tiesības paņemt Mikušu un paskatīties, nekur nav izslēgts, ka kaut kad ap jauno gadu Mikušs vai Troters netiek kādam notirgots vai aizmainīts.

Tie 90 + punkti Slovākijas līgā ir iespaidīgi, protams tie ir sasniegti visticamāk spēlējot blakus Palfijam , taču tas norāda uz to ka puisim ir iekšā.

Neticīgajiem, paskatieties kāda statistika pēdējās sezonās bija Surovijam?
Ja viņš turpinās tā kā viņš ir iesācis, viņš to KHL stipri vien uzlabos.

  +4 [+] [-]

, 2010-09-22 15:52, pirms 14 gadiem
lielajā sportā, tāpat kā lielajā politikā un lielajā biznesā, visa pamatā ir NAUDA !!!!! Tāpat vien nekas nenotiek, ja no tā nevar neko iegūt.

  +1 [+] [-]

, 2010-09-22 16:02, pirms 14 gadiem
Patiesību sakot ne Miķelis Ne Lauris šosezon neko tā arī nav parādījuši. Pilnīgi iespējams, ka lai maiņai pievienotu asumiņu, kaut kas tiek mainīts. Kas teica, ka Ankipānam ir garantēta vieta tur, kur viņš ir, vai kā... Šuplers vienmēr ir mainījis virknējumus bez mitas...

  -1 [+] [-]

, 2010-09-22 16:03, pirms 14 gadiem
Būtu šeit NHL noteikumu uz maiņu darījumiem viss būtu skaidrs...

  +2 [+] [-]

, 2010-09-22 16:18, pirms 14 gadiem
Hmm... Varbūt zem lielā kluba būs arī VHL komanda nākamajā sezonā, tad tiešām sanāktu skaista struktūra - Jaunie MHL, kārtīgs fārmklubs ar reāliem spēlētājiem/aizvietotājiem VHL (NHL princips ar AHL) un galvenā komanda KHL.
Tas tad jau rastu stabila kluba priekštatu - bet vai finansiālu pavilktu...
Bet tie tik mani prātojumi - realitāte savādāka un laiks rādīs kāda.

     [+] [-]

, 2010-09-22 16:26, pirms 14 gadiem
Raitcha rakstīja: Būtu šeit NHL noteikumu uz maiņu darījumiem viss būtu skaidrs...
un konkrētāk?

  -2 [+] [-]

, 2010-09-22 16:27, pirms 14 gadiem
kasrim rakstīja: Hmm... Varbūt zem lielā kluba būs arī VHL komanda nākamajā sezonā, tad tiešām sanāktu skaista struktūra - Jaunie MHL, kārtīgs fārmklubs ar reāliem spēlētājiem/aizvietotājiem VHL (NHL princips ar AHL) un galvenā komanda KHL.
Tas tad jau rastu stabila kluba priekštatu - bet vai finansiālu pavilktu...
Bet tie tik mani prātojumi - realitāte savādāka un laiks rādīs kāda.
a kāpēc tieši VHL? ir jau fārms BAČā! ko mainītu VHL???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-22 16:39, pirms 14 gadiem
hokejists rakstīja: nu vel ir variatns broku ielikt pa malu sprukta mainja un ankipanu uz lm aizsuutit.
uz LM sūtīs tikai tādu, kuram ir ar RD 2virzienu līgums - jautājums, vai tāds ir Ankipānam? šaubos...

     [+] [-]

, 2010-09-22 16:44, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: a kāpēc tieši VHL? ir jau fārms BAČā! ko mainītu VHL???
Jo VHL ir zem KHL un visa tā padarīšana varētu būt vienkāršāka un vieglāka (spēlētāju rotācijas, Krievijas specifika, u.t.t.).
Turklāt LM neskaitās RD fārmklubs - paskaties interviju ar Sējēju par līguma noslēgšanu ar LM!!!
Es tikai izteicos, kas ienāca prātā, jo vairāki Krievijas KHL klubi VHL klubus jau izmanto kā fārmklubus - mazums to nākamgad vēlās darīt arī RD... Bet kā jau teicu, tie ir tikai mani minējumi, ne secinājum un nesaku ka tā jābūt vai būs!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-22 16:48, pirms 14 gadiem
Edgars rakstīja: Paskatieties uz faktiem, Mikušs ir noslēdzis līgumu uz 2 sezonām un tā kā sezona jau ir sākusies, gan jau ka summa, ko viņš prasīja, bija tīri zema. Šajā situācijā, Dinamo patur tiesības paņemt Mikušu un paskatīties, nekur nav izslēgts, ka kaut kad ap jauno gadu Mikušs vai Troters netiek kādam notirgots vai aizmainīts.

Tie 90 + punkti Slovākijas līgā ir iespaidīgi, protams tie ir sasniegti visticamāk spēlējot blakus Palfijam , taču tas norāda uz to ka puisim ir iekšā.

Neticīgajiem, paskatieties kāda statistika pēdējās sezonās bija Surovijam?
Ja viņš turpinās tā kā viņš ir iesācis, viņš to KHL stipri vien uzlabos.
Edgar - piekrītu Tev pilnībā, bet, lūdzu, noamini sava profila bildi. šeit tomēr mēs par sportu

     [+] [-]

, 2010-09-22 16:51, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: un konkrētāk?
Nu mums ir pārāk daudz aizsargu...
Mikušs vai Troters, varētu sanākt laba pievienotā vērtība, bet Trešās maiņs centru tomēr mums vēl jo projām vajag... Nekas pret Troteru, bet viņš taču nav centrs. Ankipāns, Dārziņš, Miķelis, Par pēdējiem diviem jau interese ir...
Variēt var visādi bet pāris lieki spēlētāji maiņu darījumiem vienmēr noder.

  -1 [+] [-]

, 2010-09-22 16:55, pirms 14 gadiem
Un vēl viens arguments šādām manām domām - ja KHL vēlās konkurēt ar NHL, tad viņi no saviem klubiem prasītu stabilu struktūru - tamdēļ šo VHL viņi ar laiku pataisītu par visu KHL klubu fārmklubu līgu. Nevis, ka katram klubam fārklubs spēlē kur pagadās.
AHL izmantošana priekš NHL klubiem tomēr ir ideāla un tur viss visiem ir skaidrs kas, kur un kā.

     [+] [-]

, 2010-09-22 16:58, pirms 14 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu mums ir pārāk daudz aizsargu...
Mikušs vai Troters, varētu sanākt laba pievienotā vērtība, bet Trešās maiņs centru tomēr mums vēl jo projām vajag... Nekas pret Troteru, bet viņš taču nav centrs. Ankipāns, Dārziņš, Miķelis, Par pēdējiem diviem jau interese ir...
Variēt var visādi bet pāris lieki spēlētāji maiņu darījumiem vienmēr noder.
KHL ir sava specifika (kā jau nacionālajai - Krievijas līgai) - pastāv leģionāru kvotas. Šinī gadījumā RD rokās ir tikai 2 patiesi vērtīgas kārtis mainīšanai - Karamnovs un Podziņš (kamēr šamais nav pieņēmis Latvijas pilsonību). Pārējo gadījumā īsti jēga runāt ir tikai ar Baris un Minskas Dinamo.

     [+] [-]

, 2010-09-22 17:04, pirms 14 gadiem
kasrim rakstīja: Jo VHL ir zem KHL un visa tā padarīšana varētu būt vienkāršāka un vieglāka (spēlētāju rotācijas, Krievijas specifika, u.t.t.).
Turklāt LM neskaitās RD fārmklubs - paskaties interviju ar Sējēju par līguma noslēgšanu ar LM!!!
Es tikai izteicos, kas ienāca prātā, jo vairāki Krievijas KHL klubi VHL klubus jau izmanto kā fārmklubus - mazums to nākamgad vēlās darīt arī RD... Bet kā jau teicu, tie ir tikai mani minējumi, ne secinājum un nesaku ka tā jābūt vai būs!
spēlētāju rotācijā starp KHL<->VHL un KHL<->BAČ nav nekādu atšķirību - BAČ vadība jau oficiāli paziņoja, ka atzīst LM par RD fārmu un pieņem visas KHL reglamentā noteiktās spēlētāju pārejas starp KHL klubu un tā fārmu.

Starp citu, arī VHL klubiem ar KHL klubiem ir gandrīz tādi paši līgumi - atšķirība tur ir tikai niansēs.

Neredzu nevienu nopietnu argumentu, kāpēc VHL un nevis BAČ. Vēljoprojām nevienu!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-22 17:09, pirms 14 gadiem
kasrim rakstīja: Un vēl viens arguments šādām manām domām - ja KHL vēlās konkurēt ar NHL, tad viņi no saviem klubiem prasītu stabilu struktūru - tamdēļ šo VHL viņi ar laiku pataisītu par visu KHL klubu fārmklubu līgu. Nevis, ka katram klubam fārklubs spēlē kur pagadās.
AHL izmantošana priekš NHL klubiem tomēr ir ideāla un tur viss visiem ir skaidrs kas, kur un kā.
starp citu - AHL klubi (vismaz liela daļa) nav NHL klubu sistēmās, tiem ir tikai sadarbības līgumi NHL klubiem. Pie kam, AHL var pēc noteikta perioda atteikties no sadarbības ar NHL klubu un slēgt līgumu ar citu NHL klubu.
Otrkārt, arī AHL un NHL klubu līgumi ir līdzīgi kā RD ar LM - daļa ir NHL klubu spēlētāji, kas "nosūtīti uz leju", respektīvi, izīrēti AHL klubam (kā Štāls un Andersons) un daļa ir "savējie" - tādi, kam nav nekādu līgumattiecību ar attiecīgo NHL klubu un kurus tas NHL klubs nemaz nevar paņemt pie sevis, kamēr nav ar to spēlētāju noslēgts līgums.

     [+] [-]

, 2010-09-22 17:18, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: spēlētāju rotācijā starp KHL<->VHL un KHL<->BAČ nav nekādu atšķirību - BAČ vadība jau oficiāli paziņoja, ka atzīst LM par RD fārmu un pieņem visas KHL reglamentā noteiktās spēlētāju pārejas starp KHL klubu un tā fārmu.

Starp citu, arī VHL klubiem ar KHL klubiem ir gandrīz tādi paši līgumi - atšķirība tur ir tikai niansēs.

Neredzu nevienu nopietnu argumentu, kāpēc VHL un nevis BAČ. Vēljoprojām nevienu!
Vecīt, atslābsti - es te necenšos teikt, ka BAČ ir slikts, tie bija argumenti manām domām, nevis konkrēti argumenti!
Jā, pagaidām KHL vadība ļauj fārmklubiem spēlēt kur grib, nevienu brīdi par to nestrīdos un lai jau RD fārmklubs spēlē BAČ.
Vienkārši ar saviem minējumiem izsaku viedokli, ka VHL ar laiku var tik izveidota kā KHL klubu fārmklubu līga - ja viņiem ir mērķis konkurēt ar NHL, tad šāds varians/minējums nevienu brīdi nevar būt izslēgts. Kā arī tas ir normāls arguments, pie nosacījuma, ja KHL to plāno darīt (VHL kā fārmklubu līga).

Vēlreiz atkārtojos - es rakstīju argumentus savām domām un minējumiem, nevis faktiem un necenšos pierādīt, kamdēļ VHL būtu labāks par BAČ.

     [+] [-]

, 2010-09-22 17:28, pirms 14 gadiem
kasrim rakstīja: Vecīt, atslābsti - es te necenšos teikt, ka BAČ ir slikts, tie bija argumenti manām domām, nevis konkrēti argumenti!
Jā, pagaidām KHL vadība ļauj fārmklubiem spēlēt kur grib, nevienu brīdi par to nestrīdos un lai jau RD fārmklubs spēlē BAČ.
Vienkārši ar saviem minējumiem izsaku viedokli, ka VHL ar laiku var tik izveidota kā KHL klubu fārmklubu līga - ja viņiem ir mērķis konkurēt ar NHL, tad šāds varians/minējums nevienu brīdi nevar būt izslēgts. Kā arī tas ir normāls arguments, pie nosacījuma, ja KHL to plāno darīt (VHL kā fārmklubu līga).

Vēlreiz atkārtojos - es rakstīju argumentus savām domām un minējumiem, nevis faktiem un necenšos pierādīt, kamdēļ VHL būtu labāks par BAČ.
VHL jau šobrīd ir KHL fārmklubu līga - tas jau ir noticis fakts.

     [+] [-]

, 2010-09-22 17:35, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: VHL jau šobrīd ir KHL fārmklubu līga - tas jau ir noticis fakts.
Vai tur ir visu KHL klubu fārmklubi? Un vai visi tur spēlējošie klubi ir KHL klubu fārmklubi?
Tev tik parunāt pretī patīk. Es runāju par principu, ka VHL varētu kļūt kā tas ir AHL priekš NHL un tas vēl nav noticis fakts!

     [+] [-]

, 2010-09-22 17:48, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: starp citu - AHL klubi (vismaz liela daļa) nav NHL klubu sistēmās, tiem ir tikai sadarbības līgumi NHL klubiem. Pie kam, AHL var pēc noteikta perioda atteikties no sadarbības ar NHL klubu un slēgt līgumu ar citu NHL klubu.
Otrkārt, arī AHL un NHL klubu līgumi ir līdzīgi kā RD ar LM - daļa ir NHL klubu spēlētāji, kas "nosūtīti uz leju", respektīvi, izīrēti AHL klubam (kā Štāls un Andersons) un daļa ir "savējie" - tādi, kam nav nekādu līgumattiecību ar attiecīgo NHL klubu un kurus tas NHL klubs nemaz nevar paņemt pie sevis, kamēr nav ar to spēlētāju noslēgts līgums.
Starp citu - arī RD ar LM ir sadarbības līgums nevis LM ir RD fārmklubs!
Un tas ir tikai loģiski, ka fārmklubs nebūs pilns ar "galvenā" kluba rezervistiem - tādā gadījumā algās aizietu nenormālas summas. Tas jau arī ir fakts un nevaru noliegt. Bet princips tad tur ir viens - tie klubi tiek izmantoti kā NHL klubu farmklubi - un kamdēl tad nevar būt, ka kaut vai tas pats "netakarīgais" LM ar RD atbalstu spēlētu VHL?
Arī HK Rīga savā ziņā deļēji ir pati par sevi, bet viņa iekļaujās RD struktūrā. Līdzīgi kā ir vairākās junioru līgās Z-Amerikā ar NHL klubu draftētiem junioriem.
Tu ej citos virzienos un manas domas vēlies pataisīt par nežēlīgiem argumentiem, kuras centies par visām varītēm apgāzt!!!

Cik reizes varu teikt - ne konkrētus argumentus es izsaku, bet pamatoju savus minējumus - nevis uzskatu, ka tā notiks!!!

     [+] [-]

, 2010-09-22 17:55, pirms 14 gadiem
kasrim rakstīja: Vai tur ir visu KHL klubu fārmklubi? Un vai visi tur spēlējošie klubi ir KHL klubu fārmklubi?
Tev tik parunāt pretī patīk. Es runāju par principu, ka VHL varētu kļūt kā tas ir AHL priekš NHL un tas vēl nav noticis fakts!
Nesaprotu, ko Tu ar to gribi pateikt?.
Visu jau nav - tam pašam Minskas Dinamo nav fārms VHL, bet ir sarbības līgumi ar 3 BAČ klubiem: Junostj, Šahtjor un Gomeļ.

Arī AHL visu laiku notiek pārmaiņas - kāds jauns klubs nāk klāt, kāds aiziet prom, u.t.t. Klubu skaits AHL nav nemainīgs lielums. Piemēram, pirms sezonas (vai divām) tādai Dalasai vispār nebija fārma AHL.

P.S. pastāsti, kam vēl, Tavuprāt, VHL ir jāmainās, lai tas līdzinātos AHL???

     [+] [-]

, 2010-09-22 18:36, pirms 14 gadiem
kā čalis var spēlet hokeju ar birilēm?

     [+] [-]

, 2010-09-22 19:09, pirms 14 gadiem
dafs rakstīja: kā čalis var spēlet hokeju ar birilēm?
Paskaties uz NIZIVIJU

     [+] [-]

, 2010-09-22 22:21, pirms 14 gadiem
ja jaaizveelas no 4mainjas kaadu kuru seedinaat, es domaaju tas buutu meija, jo Bukarts ir ljoti progreseejis un dzerinsh ariii super labs

un tad mums buutu 4 vienliidz labas mainjas, bet kaa visu salikt to shupleram jaadomaa