Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Magvairs sakauj Makmanusu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Magvairs sakauj Makmanusu
Stīvens Magvairs
Foto: Lauris Bērziņš

Jaunizveidotās snūkera sērijas "Pro Challenge Series" pirmā posma finālā Līdsā triumfējis Stīvens Magvairs, kurš ar rezultātu 5:2 izrādījās pārāks par Alanu Makmanusu.

Lielākā daļa spēļu turnīrā tika aizvadītas iepriekšējās divās dienās, bet šodien tika izspēlēti abi pusfinālmači un fināls. Vienā no pusfināliem tikās Alans Makmanuss un Kens Dohertijs. Pēdējais turnīru bija uzsācis ļoti sekmīgi, iepriekšējās trijās kārtās izcīnot pārliecinošas uzvaras pār saviem konkurentiem. Taču arī Makmanusam bija veicies samērā labi, un viņam izdevās pārtraukt Dohertija dominanci, izcīnot uzvaru ar 5:2.

Tikmēr otrajā pusfinālā spēkiem mērojās Bens Vūlastons un Stīvens Magvairs. Lai arī Vūlastons bija aizvadījis tikai divus mačus [viņa pirmais pretinieks Stīvens Lī atsauca savu dalību no turnīra – L. B.], tomēr abos gūtas uzvaras pār spēcīgiem pretiniekiem, proti, Maiklu Holtu un Rikiju Valdenu. Turpretim pasaules ranga 2. numurs Magvairs savos iepriekšējos mačos vairākas reizes bijis tuvu neveiksmei – trīs no četrām uzvarām izcīnītas izšķirošajos freimos. Taču pusfinālā pārsteigumi izpalika, un pie panākuma tika par favorītu uzskatītais Magvairs. Līdz ar to kļuva skaidrs, ka pirmais "Pro Challenge Series" uzvarētājs tiks noskaidrots divu Skotijas pārstāvju cīņā.

Finālmaču Magvairs iesāka ar uzvarētu freimu, savukārt nākamajos divos bija spiests piekāpties Makmanusa priekšā. Tomēr turpinājumā spēles gaitu pilnībā kontrolēja Magvairs un uzvarēja četros freimos pēc kārtas, kļūstot par "Pro Challenge Series" pirmā posma uzvarētāju un nopelnot 5000 sterliņu mārciņu lielu naudas balvu.

"Šajā turnīrā piedalījos, lai iegūtu labu spēļu praksi, un ir patīkami, ka izdevās uzvarēt. Tas noteikti man dod pārliecību pirms jaunās sezonas sākuma," atzina uzvarētājs.

Nākamais šīs turnīru sērijas posms no 31. augusta līdz 1. septembrim norisināsies Prestatinā (Velsa), un tas tiks aizvadīts "Super 6s" formātā.

"Pro Challenge Series" 1. posms

Fināls

Spēle RezultātsRezultāts pa freimiem
Stīvens Magvairs – Alans Makmanuss5:287(52)-0; 0-88(84); 0-73(73); 62(59)-15;
63-2; 69(68)-29; 81(68)-0

Izmantotie resursi:
www.global-snooker.com
www.worldsnooker.com

     [+] [-]

, 2009-08-09 14:53, pirms 15 gadiem
nu logiski ka uzvar makgvairs