Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Valdens sāk ar pārliecinošu panākumu Lesterā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Valdens sāk ar pārliecinošu panākumu Lesterā
Rikijs Valdens

Anglijas pilsētā Lesterā, Villija Torna snūkera klubā, startējis 2009./10. g. sezonas "Pro Challenge Series" 3. posma turnīrs. Lielisks turnīra sākums izdevies Rikijam Valdenam, kurš 1. kārtas spēlē atstāja sausā Maiku Dannu – 4:0.

"Pro Challenge Series" posmam Lesterā kopumā bija pieteikušies 55 spēlētāji, no kuriem četri atrodas oficiālā ranga TOP 16, precīzāk, Raiens Dejs, Džo Perijs, Marks Viljamss un Marks Kings. Tikai divi no viņiem pārvarēja 1. kārtas barjeru. Uzvaras izcīnīja Perijs un Kings. Savukārt Viljamss nespēja izrādīt pretestību Džeimijam Koupam un zaudēja ar 1:4, bet Dejs ar 2:4 cieta neveiksmi mačā ar Stjuartu Bingemu.

Vispārliecinošāk turnīru uzsācis pasaules 20. numurs Rikijs Valdens, kurš ar 4:0 sakāva Maiku Dannu, vienā no freimiem sasniedzot 140 punktu breiku, kas patlaban ir labākais turnīrā. Iespaidīga sērija (137) padevās arī Saimonam Bedfordam, taču visā spēlē viņam tomēr nācās atzīt Džada Trampa pārākumu ar 2:4.

Pirmās sacensību kārtas spraigākais duelis norisinājās starp Kreigu Stedmanu un pazīstamāko Taizemes spēlētāju Džeimsu Vatanu. Izšķirošajā freimā cīņas iznākumu izšķīra pēdējā melnā bumba. Galarezultātā veiksmīgāks izrādījās Stedmans un iekļuva nākamajā kārtā.

Otrdien (10. novembrī) tiks izspēlēti nākamo divu kārtu mači, kā arī visi ceturtdaļfināli.

Izmantotie resursi:
www.worldsnooker.com