Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Molano uzvar "Vuelta a Espana" 12. posmā, līderpozīcijas saglabājot Kasam

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Molano uzvar "Vuelta a Espana" 12. posmā, līderpozīcijas saglabājot Kasam
Huans Sebastians Molano. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

LETA. Kolumbijas riteņbraucējs Huans Sebastians Molano ceturtdien izcīnīja uzvaru daudzdienu velobrauciena "Vuelta a Espana" 12.posmā, līderpozīcijas saglabājot amerikānim Sepam Kasam.

Ceturtdien riteņbraucēji veica 150,6 kilometrus ar vairākiem pauguriem.

Molano bija ātrākais lielās grupas finišā, distancē pavadot trīs stundas 23 minūtes un 35 sekundes.

Otrais finiša līniju sasniedza divu šā gada sacensību posmu uzvarētājs Austrālijas riteņbraucējs Kedens Grovss ("Alpecin-Deceuninck", bet trešais - nīderlandietis Bojs van Popels ("Intermarche - Circus - Wanty").

Kopvērtējumā līderis joprojām ir Kass ("Jumbo-Visma"), kurš ceturtdien finišēja 36.vietā. Viņš par 26 sekundēm apsteidz spāni Marku Soleru (UAE) un par 69 sekundēm - beļģi Remko Evenepūlu ("Soudal - Quick Step"), bet vēl par 23 sekundēm atpaliek slovēnis Primožs Rogličs ("Jumbo-Visma").

78. "Vuelta a Espana" velobrauciens pēc 21 posmā veiktiem vairāk nekā 3000 kilometriem noslēgsies 17.septembrī Madridē.

Pērn par čempionu kļuva beļģis Remko Evenepūls, bet pirms tam trīs gadus pēc kārtas bija uzvarējis slovēnis Primožs Rogličs.

Latvijas riteņbraucēji šogad Spānijas daudzdienās nepiedalās.

Izmantotie resursi:
LETA