Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Japānas izlases galvenais treneris Džounss: "Tagad mūsu mērķis ir ceturtdaļfināls"

Japānas izlases galvenais treneris Džounss: "Tagad mūsu mērķis ir ceturtdaļfināls"
Japānas izlases galvenais treneris Edijs Džounss.
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Japānas regbija izlases sensacionālās uzvaras Pasaules kausa izcīņas mačā pār vienu no turnīra favorītēm Dienvidāfrikas Republiku abu komandu galvenajiem treneriem bija pavisam pretēji noskaņojumi.

Japānas izlases galvenais treneris Edijs Džounss, kurš agrāk vadījis Austrālijas valstsvienību, neslēpj, ka izcīnītais panākums šķiet neticams. "Mēs domājām, ka varam cīnīties ar viņiem, taču izcīnīt uzvaru - tas ir fantastisks sasniegums un šīs ir liela diena visam Japānas regbijam."

"Mēs varam spēlēt tikai vienā veidā, esam augumā maza komanda un mums ir jākustina bumba, jācenšas radīt pretiniekiem problēmas," saka treneris. "Šodien ir tikai sākums. Tagad mūsu mērķis ir ceturtdaļfināls un jau pēc četrām dienām mums jāspēlē pret Skotiju, tādēļ nevaram dusēt uz lauriem. Ja esi bērns Japānā, pēc šādas uzvaras vēlēsies spēlēt regbiju Japānas valstsvienībā nākamajā Pasaules kausa izcīņā, kas 2019. gadā risināsies Japānā."

Tikmēr DĀR galvenais treneris Heineks Meijers vispirms atvainojās tautai, uzsverot, ka šis zaudējums ir nepieņemams un viņš uzņemas par to pilnu atbildību. "Katra spēle būs smaga, bet tas nav attaisnojums. Mēs veicām četrus piezemējumus, taču mūsu disciplīna nebija pietiekamā līmenī, mēs nevaram atļauties uzdāvināt pretiniekiem tik daudz soda sitienu."

"Jau iepriekš teicu, ka šis būs visgrūtākais Pasaules kausa turnīrs vēsturē un es domāju, ka mēs tajā redzēsim arī citus pārsteigumus. Es joprojām ticu, ka mēs varam izcīnīt Pasaules kausu, taču man būs jāuzspiež un īstajām pogām, lai salabotu sabojāto mehānismu," uzsver DĀR galvenais treneris.

Bijušais DĀR regbija izlases spēlētājs Tinuss Delports izteicies, ka aizvadītajā mačā DĀR valstsvienība izskatījusies "nogurusi un veca". "Komandā bija pārāk daudz spēlētāju, kuri atgriezās ierindā pēc savainojumiem, tādēļ DĀR vienkārši neizskatījās pietiekami asa. Tika pieņemti nepareizi lēmumi un kopumā komanda izskatījās nogurusi un veca"."

Izmantotie resursi:
BBC Sport
http://www.espn.co.uk/rugby/

     [+] [-]

, 2015-09-20 12:51, pirms 9 gadiem
un tas mērķis nav nereāls, izskatāspēc Argentīnas stasta 2007 gadā. Turēšu īkšķus par samurajiem