Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Video: Jaunzēlandes regbisti ar īpašu haku piemin traģiski mirušo Kolinsu

Rolands Eliņš
Jaunzēlandas regbija izlases bijušie spēlētāji ar hakas rituālu atvadījušies no sava bijušā kapteiņa Džerija Kolinsa, kurš pirms nedēļas gāja bojā autokatastrofā.

Džerijs Kolinss bija Jaunzēlandas izlases kapteinis un tās sastāvā aizvadīja 48 spēles, taču nelaime pirms nedēļas viņa mūžu aprāva jau 34 gadu vecumā. Avārijā bojā gāja arī viņa draudzene, bet Kolinsa trīs nedēļas vecā meitiņa Aila izdzīvoja, taču joprojām kritiskā stāvoklī atrodas slimnīcā.

Jaunzēlandes regbija izlase ir pasaulslavena ar savu pirmspēles rituālu haku, kara deju, ar kuru tiek mests izaicinājums pretiniekiem. Kolinsa bijušie komandas biedri, kuri šobrīd dzīvo Francijā, sapulcējās uz vēl vienu haku, šoreiz lai izrādītu cieņu savam pāragri mūžībā aizgājušajam draugam.

Negadījuma vietā Nēmija Tialats novadīja hakas rituālu kopā ar Ali Viljamsu, Karlu Heimanu un Krisu Maso. Video ar piemiņas žestu Tialats publicēja savā Instagram profilā, norādot, ka atvadās no sava brāļa tādā veidā, kādā liktenis viņus saveda kopā. Tieši Tialats un Masko bija uzaicināti identificēt Kolinsa ķermeni pēc avārijas.Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2015-06-12 18:06, pirms 9 gadiem
Protams, ļoti izcils žests no komandas biedriem, visu cieņu. Bet nedaudz amizanti, kad sāka braut garām fūres.