Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Transact Pro" nosauc sastāvu Dubajai, zināmi arī pretinieki

"Transact Pro" nosauc sastāvu Dubajai,  zināmi arī pretinieki
Publicitātes foto

Jau pēc dažām dienām, 3. decembrī Dubajā sāksies grandiozais "Emirates Airline Rugby Sevens", kurā pirmo reizi piedalīsies arī regbija komanda no Latvijas - "Transact Pro".

Dubajā paralēli notiks vairāki turnīri, pasaules sērijas posmus vīriešu un sieviešu izlasēm ieskaitot. "Transact Pro" šogad startēs "International Open" turnīrā. Tajā sacentīsies 16 komandas, kas sadalītas četrās apakšgrupās. Astoņas labākās priekšsacīkstēs pēc tam cīnīsies par trofeju, bet pārējās astoņas komandas turpinās cīņu par šķīvi.

"Transact Pro" spēlēs vienā grupā ar "Moosa Daly Wild Geese", "Exeter Baa Baa's" un "Mauritian Barbarians". Pirmie "Transact Pro" pretinieki būs "Moosa Daly Wild Geese". Nopelniem bagāta komanda, kas Dubajas turnīrā piedalās katru gadu. 2012. gadā tai izdevās kļūt arī par "Open" grupas čempioniem, pērn komanda apstājās pusfinālā. "Moosa Daly Wild Geese" var lepoties ar uzvarām arī atsevišķos Lielbritānijas regbija-7 turnīros.

Nākamie "Transact Pro" pretinieki būs "Exeter Baa Baa's". Komanda uz katru turnīru tiek komplektēta no jauna, tāpēc grūti prognozēt tās spēku. Līdzīgi kā "Moosa Daly Wild Geese", arī Dubajas turnīra pastāvīgie klienti, taču līdz šim nav atstājuši skaļus ierakstus.

Trešie "Transact Pro" pretinieki apakšgrupā būs "Mauritian Barbarians". Maurīciju salas komanda, kas, lai tiktu līdz Dubajai, izvērsa veselu sociālo kampaņu, atverot ziedojumu kontu un aktīvi meklējot sponsorus. Savu šī Āfrikas sala ir panākusi - Dubajā viņi startēs ar divām komandām. Pieaugušie būs mūsu komandas pretinieku pulkā "Open" turnīrā, bet U19 komanda spēlē U19 turnīrā.

3. decembrī “Transact Pro” cīnīsies ar "Moosa Daly Wild Geese" un "Exeter Baa Baa's", dienu vēlāk - ar "Mauritian Barbarians". Tajā pašā dienā būs jāaizvada vēl viena spēle - ceturtdaļfināla cīņa vai nu par trofeju, vai par šķīvi. To rādīs rezultāti.

Komandas galvenais treneris Uldis Bautris ir nosaucis komandas sastāvu

Andrejs Aleksandrovs, Elmārs Šefanovskis, Andris Andersons, Gunārs Andersons, Toms Asejevs, Emīls Balodis, Maksims Batrakovs, Leno Bramanis, Ivars Eglis, Krists Kruskops, Jānis Priede, Viktors Silvoniks.