Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

RFC "Livonia" aizvada treniņus izlases vadītāja Lisko vadībā

Juris Miņins
Juris Miņins

RFC "Livonia" aizvada treniņus izlases vadītāja Lisko vadībā
Sergejs Lisko (no kreisās) un RFC "Livonia" spēlētāji
Foto: facebook.com/livoniarugby

2015. gada Latvijas vicečempioni regbijā, RFC "Livonia" klubs šajā starpsezonā ir nolēmis darīt visu, lai nākamajā gadā atgūtu valsts spēcīgākās regbija komandas statusu. Treniņprocesā ir iesaistīts arī Latvijas izlases galvenais treneris Sergejs Lisko.

RFC ''Livonia'' uzbrucējiem jeb cīņas spēlētājiem dažas nedēļas ir iespēja celt savu meistarību Latvijas izlases galvenā trenera Sergeja Lisko vadībā speciālos treniņos.

Ideja īpaši uzaicināt Lisko vadīt speciālus treniņus tieši spēlētājiem, kuri piedalās grupcīņā, radās kluba vadītājam Jānim Zumentam. ''Ir skaidrs, ka mums jāprogresē. Domājot par spēlētāju attīstību, kaut īslaicīgā periodā bija iespēja uzaicināt labu speciālistu. Arī treneris labprāt pieņēma ''Livonia'' piedāvājumu,'' saka Zuments.

Uz pirmo no pavisam 12 cīņas spēlētājiem paredzētajiem treniņiem, 26. janvārī ''Skonto'' hallē bija ieradušies spēlētāji ne tikai no pieaugušo komandas pirmā sastāva, bet arī jaunatnes komandu treneri un spēlētāji. Kluba vadība šos īpašos treniņus uztver tik nopietni, ka spēlētāji atbrīvoti no citiem treniņiem, ja tādi notiek attiecīgajā laikā pārējiem komandas spēlētājiem.

Lisko pārņēma Latvijas izlasi 2013. gada rudenī un tieši ar viņa atnākšanu valstsvienībā sāka parādīties pirmie ''Livonia'' izaugušie spēlētāji.

Latvijas izlasei Lisko pievērsīsies tuvāk pavasarim, kad valsts galvenā komanda sāks gatavoties pašreizējā divu gadu cikla noslēdzošajām spēlēm Eiropas Nāciju kausā viesos pret Andoru un savās mājās pret Lietuvu.

Izmantotie resursi:
Livonia Rugby - Regbija Klubs Livonia