Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Anglija, Francija un Argentīna ielozētas “Nāves grupā”

Juris Miņins
Juris Miņins

Anglija, Francija un Argentīna ielozētas “Nāves grupā”
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Japānas pilsētā Kioto tika aizvadīta 2019. gada Pasaules kausa regbijā grupu turnīra izloze, pēc kuras noskaidrojās, ka pēdējo triju turnīru uzvarētāji, Jaunzēlane un DĀR, spēlēs vienā grupā.

Pasaules kauss regbijā 2019. gadā tiks aizvadīts Japānā, bet jau šodien 12 komandas, kuras jau ir kvalificējušās šim četrgades svarīgākajam regbija turnīram, uzzināja grupas, kurās tām būs jāaizvada čempionāta pirmā kārta.

A grupā pirmo trijnieku veido Īrija, Skotija un mājnieku izlase, Japāna. Kompāniju tām sastādīs Eiropas labākā izlase, kā arī Eiropas un Okeānijas izlašu izslēgšanas maču uzvarētāja. B grupā ir ielozētas Jaunzēlande, DĀR un Itālija. Tām savukārt vēl klāt nāks labākā Āfrikas izlase un gandarījuma turnīra uzvarētāja.

C grupā spēlēs Anglija, Francija un Argentīna, kā arī labākā Amerikas un otra labākā Okeānijas vienība. Jāsaka gan, ka šī grupa varētu tikt dēvēta par pašu smagāko grupu, jo visas trīs jau zināmās komandas ir reālas pretendentes uz izslēgšanas mačiem, bet kvalificēsies šīm spēlēm tikai divas labākās.

Visbeidzot D grupā spēlēs Austrālija, Velsa, Gruzija un Okeānijas reģiona labākā komanda, kā arī otra labākā Amerikas izlase.

2019. gada Pasaules kauss regbijā norisināsies no 20. septembra līdz 2. novembrim, Japānā. Spēles norisināsies 12 stadionos (tikai trijos no tiem ietilpība būs mazāka par 30 tūkstošiem skatītāju vietu), taču valsts galvaspilsētā Tokijā Pasaules kausa mači nenotiks, jo Nacionālais stadions, kura izbūvi bija plānots pabeigt tieši pirms regbija svētkiem, vēl nebūs gatavs.

2019. gada Pasaules kauss regbijā

#A grupaB grupaC grupaD grupa
1.ĪrijaJaunzēlandeAnglijaAustrālija
2.SkotijaDĀRFrancijaVelsa
3.JapānaItālijaArgentīnaGruzija
4.------------
5.------------

Kura C grupas komanda nekvalificēsies izslēgšanas spēlēm?

  • 8

  • 10

  • 13


     [+] [-]

, 2017-05-10 21:43, pirms 7 gadiem
Kā angļiem neiet 2 x nāves grupās tiek pēc kārtas

     [+] [-]

, 2017-05-11 08:43, pirms 7 gadiem
A grupā pirmo trijnieku veido Īrija, Skotija un mājnieku izlase, Japāna. Kompāniju tām sastādīs Eiropas labākā izlase

Juri, Eiropas labākā izlase tak ir Anglija, kas ielozēta C grupā.