Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Heinss no NFL atgriežas NRL

Juris Miņins
Juris Miņins

Heinss no NFL atgriežas NRL
Džarids Heinss spēlējot NFL.
Foto:AFP/Scanpix

Viens no Austrālijas populārākajiem sportistiem, regbists Džarids Heinss ir atgriezies mājās un noslēdzis līgumu ar Nacionālās regbija līgas (NRL) komandu Goldkoustas "Titans".

Džarids Heinss ilgus gadus bija viens no vislabākajiem regbija līgas spēlētājiem, kurš rādīja dominantu sniegumu un tika atzīts gan par NRL labāko spēlētāju, gan arī vislabāko regbija 13 spēlētāju pasaulē. Starptautiskā līmenī Heinss ir pārstāvējis kā Austrāliju, tā arī Fidži.

Tiesa, sasniedzot gandrīz visas individuālās atzinības regbija līgā, Heinss nolēma, ka viņam jāizmēģina savi spēki citā sporta veidā, precīzāk, viņš uzreiz vēlējās spēlēt Nacionālajā futbola līgā (NFL). Tāpēc viņš devās uz ASV, kur pilnīgi bez nekādām iepriekšējām norunām un pārrunām ar NFL klubiem, mēģināja iekļūt kādā no vienībām. Tas viņam arī izdevās, jo Sanfrancisko "49ers" pēc ļoti veiksmīgas pirmssezonas iekļāva austrālieti sezonas pamatsastāvā, tiesa, tur viņš ilgi neuzkavējās, jo regulārajā sezonā pieļāva vairākas kļūdas un cīnoties ar NFL pamatsastāva spēlētājiem tik labs vairs neizskatījās. Beigu beigās viņš tika ievietots rezervistu sarakstos.

Pēc NFL sezonas Heinss nolēma veikt vēl vienu lēcienu un no amerikāņu futbola pārslēdzās uz regbiju 7, kur mēģināja iekļūt spēcīgās Fidži izlases sastāvā, lai varētu spēlēt olimpiādē, taču arī tur, lai arī viņš kopumā rādīja atzīstam sniegumu, pie nopietna spēles laika netika un beigās tika atskaitīts.

Ilgu laiku bija neziņa kur viens no spilgtākajiem pēdējā laika regbija līgas spēlētājiem turpinās savu karjeru, jo viņa uzvārds tika locīts kā regbija līgas, tā arī klasiskā regbija kontekstā, jo bija parādījušās ziņas, ka viņš varētu pievienoties kādam no Austrālijas Super Rugby čempionāta klubiem, taču tas nenotika un 28 gadus vecais sportists atgriezās tur, kur viņu zina vislabāk, proti, NRL, noslēdzot līgumu ar Goldkoustas "Titans".

Pašlaik "Titans" ar deviņām uzvarām deviņpadsmit mačos NRL turnīra tabulā ieņem septīto vietu un kvalificējas izslēgšanas mačiem. Tiesa, no devītās vietas ieguvējiem, t.i., no izkrišanas ārpus "play-off" zonas viņus šķir tikai viens punkts.

Izmantotie resursi:
Planetrugby.com | : Planetrugby.com

     [+] [-]

, 2016-08-03 16:50, pirms 8 gadiem
Tjipa teica, ka ja atgriezīsies tad tikai eels sastāvā

     [+] [-]

, 2016-08-03 17:29, pirms 8 gadiem
RB3025 rakstīja: Tjipa teica, ka ja atgriezīsies tad tikai eels sastāvā
"Eels" jau tāpat dabūja 12 punktu sodu par algu budžeta pārkāpumiem, tāpēc par Heinsu, kuram būtu jāmaksā DAUDZ, viņi varēja pat nesapņot.