Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Garkalne/Livonia" uzvar "Ežus/LMT-2"

"Garkalne/Livonia" uzvar "Ežus/LMT-2"
"Garkalne/Livonia"
Foto: Jeļizaveta Iļjina

''Garkalne/Livonia'' Latvijas regbija čempionāta Reitinga apļa spēlē otrdien Juglā ar 36:9 uzvarēja ''Eži/LMT-2" komandu, informēja organizatori.

Šajā spēkos visai atšķirīgu komandu mačā pagājušā gada Latvijas čempioni izdarīja sešus piezemējumus, bet zaudētāji punktus guva ar soda sitieniem. Spēli abas komandas beidza mazākumā, jo par abpusēju incidentu no laukuma tika noraidīts livonietis Ainārs Bērziņš un ezis Jānis Kalniņš.

Reitinga aplī ir aizvadītas desmit spēles no 15. Vadībā ir RK ''Ovāls'' un ''Garkalne/Livonia'' ar 15 punktiem trijās spēlēs. Seko ''Eži/LMT", kam ir deviņi punkti četrās spēlēs, ''Burtnieki/Fēnikss'' ir pieci punkti divās spēlēs, bet ''Eži/LMT-2" – pieci punkti piecās spēlēs. Savukārt ''Ulre/Ķekavas NSS" pēc trim spēlēm punktu nav.

Nākamā spēle notiks sestdien, 7.jūnijā Rīgas Tehniskās koledžas laukumā, kur plkst.14:00 ''Ulre/Ķekavas NSS" uzņems ''Burtnieki/Fēnikss''.

Reitinga aplis noslēgsies jūnija beigās, bet septembrī komandas sāks cīņu par vietām čempionātā.

''Eži/LMT-2" - ''Garkalne/Livonia'' 9:36 (6:29)
Punktu guvēji. ''Eži''/LMT-2. Soda sitieni: Dairis Baranovs (3). ''Garkalne/Livonia''. Piezemējumi: Kristaps Martinsons, Mārtiņš Upītis, Vigo Valdavs, Kristaps Bērziņš, Jānis Zvaigzne, Viesturs Vārpa. Realizācija: Kristaps Bērziņš (3)

Informāciju sagatavoja:
Valters Nikans,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs