Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš un Jānis šovakar "Sporta Studijā", nenokavē!

Jānis Celmiņš

Mārtiņš un Jānis šovakar "Sporta Studijā", nenokavē!
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: www.cev.lu

Mārtiņš un Jānis vakar viesojās pludmales volejbola centrā "Brazīlija", kur tika filmēta šīvakara "Sporta Studija", kura šovakar pulksten 22.10 tiks demonstrēta LTV7 kanālā. Nenokavējiet!

Duetam šīs sezonas sākums izvērtās visai neveiksmīga, taču sezonas otrajā pusē puiši pierādījuši, ka var spēlēt kopā un var to darīt ļoti labi. Pasaules kausa posmā Marseļā tika izcīnīts sudrabs, bet Eiropas čempionātā bronza!

Atpūta pēc aizvadītā kontinenta čempionāta puišiem ir ļoti īsa. Jau otrdienas rītā Mārtiņš un Jānis devās uz Tallinu, lai tālāk ar prāmi dotos uz Ālandu salām, kur šonedēļ risināsies kārtējais PK posms.

"Sporta Studijā" pulksten 22.10 (LTV7) par līdzšinējo pludmales volejbola sezonu, Eiropas čempionātu, par to kāda izdevusies abu sportistu pirmā pilnā kopīgā sezona, kā arī atlasi Londonas olimpiskajām spēlēm, kas sāksies jau 2011. gada 1. janvārī un abu plāniem nākotnē.

     [+] [-]

, 2010-08-17 16:30, pirms 14 gadiem
Diemžēl nesanāks redzēt, šovakar jādodas uz arēnu. Diez būs iespējams arī redzēt atkārtojumu?