Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

J. Šmēdiņš: "Eiropas bronzu lieku augstāk par Marseļas sudrabu"

Jānis Celmiņš

J. Šmēdiņš: "Eiropas bronzu lieku augstāk par Marseļas sudrabu"
Jānis Šmēdiņš
Foto: www.cev.lu

"Ņemot vērā, kādi pretinieki mums nāca pretī Marseļā un, kādi te, šī medaļa noteikti jāvērtē augstāk," pēc bronzas godalgas izcīnīšanas Eiropas čempionātā Berlīnē atzīst Latvijas pludmales volejbolists Jānis Šmēdiņš.

Vakar Vācijas galvaspilsētā Berlīnē ar Nīderlandes dueta Numerdors / Šuils uzvaru noslēdzās Eirops čempionāts pludmales volejbolā. Bronzas godalgas tajā izcīnīja mūsu pašu puiši Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš.

"Mūsu pirmais uzdevums bija tikt ārā no apakšgrupas. Ar turkiem tikām galā pārliecinoši, lai gan vāciešiem un šveiciešiem pret viņiem negāja viegli. Visi, kuri mūs apspēlēja, uzspieda ar servi, to var teikt gan par šveiciešiem (Heišeru / Hoijeru), gan arī par Brinku un Rekermanu. Mums likās, ka spēlē pret vāciešiem bumbas bija nedaudz pārpumpētas. Izgājām iesildīties, bet nevarējām viens otram uzcelt, nezinu… Tā iepriekš nebija gadījies," īsi pēc atgriešanās mājās atzīst Jānis Šmēdiņš.

Kopumā gan Šmēdiņš atzina, ka čempionāts ticis noorganizēts visai augstā līmenī. "Kopumā viss bija kārtībā, čempionāts bija noorganizēts diezgan augstā līmenī. Mani visa čempionāta laikā spēļu informators pozicionēja kā Berlīnes "SCC" kluba volejbolistu un fanu pulks mums auga ar katru turnīra spēli. Satiku arī komandas biedrus, spēlē par trešo vietu mūs atbalstīja krietni skaļāk nekā spāņus."

Jānis atzīst, ka Latvijas duetam bijusi iespēja pusfinālā apspēlēt arī nīderlandiešus. "Pirmo setu mēs vinnējām bez variantiem un otrajā gaidījām, ka viņi sāks servēt agresīvāk. Ielika trīs vai četras serves pa trosi, bumba pārvēlās pāri un mums nedaudz nolaidās rokas…"

Lūgts komentēt savu spēli un fizisko formu, Šmēdiņš ir pieticīgs. "Spēle iet, jūtos labi jau pēdējos divus mēnešus, viss kārtībā! Arī Mārtiņš spēlē ļoti labi."

  +6 [+] [-]

, 2010-08-16 11:10, pirms 14 gadiem
augstāk vai zemāk, medaļa ir medaļa, jebkādā turnīrā, malači!

  +3 [+] [-]

, 2010-08-16 11:38, pirms 14 gadiem
Jā, bet nu Nīderlandieši tādi baigi pieredzējušie - fināls arī bija fantastisks! Domāju ka Eiropā vēl medaļas noteikti neizpaliks un medaļa Olimpiādē būs jāvērtē vēl augstāk. Malači!

  +1 [+] [-]

, 2010-08-16 11:47, pirms 14 gadiem
Kazaham
Jau rīt sāksies Eiropas čempionāts pludmales...

Jaanis pat veertee sho medalju augstaak nekaa Marseljaa, tapeec es Tev teicu , ka liidzveertiigs GS

     [+] [-]

, 2010-08-16 12:15, pirms 14 gadiem
Marseļā bija viens no vājākajiem spēlētāju sastāviem šogad turnīros plus šis tomēr ir Eiropas čempionāts nevis vienkārši Pasaules posms - loģiski, ka šis jāvērtē augstāk.
Tomēr - tur es teicu un joprojām uzskatu (un domāju, ka arī Jānis tā zuskata), ka Eiropas čempis pēc spēlētāju līmeņa tomēr ir zemāks par Grand Slam.

copmanis rakstīja: Kazaham
Jau rīt sāksies Eiropas čempionāts pludmales...

Jaanis pat veertee sho medalju augstaak nekaa Marseljaa, tapeec es Tev teicu , ka liidzveertiigs GS

     [+] [-]

, 2010-08-16 12:23, pirms 14 gadiem
bet protams puisi labi nocinijas.
prieks..