Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš aizvadījuši pirmos kopīgos treniņus

Jānis Celmiņš

Samoilovs un Šmēdiņš aizvadījuši pirmos kopīgos treniņus
Aleksandrs Samoilovs
Foto: cev.lu

„Pagājušā nedēļā ar Jāni aizvadījām pirmo kopīgu treniņu smiltīs. Bija ļoti grūti, bet jautri, jo ilgāku laiku bumbas turējuši rokās nebijām. Šonedēļ jau bija daudz labāk,” savā blogā samoilovs.lv šodien raksta pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs.

2012. gada pludmales volejbola sezona jau kādu brīdi kā noslēgusies un Latvijas pludmales volejbolisti jau sāk domāt par nākamo. „Piecas reizes nedēļā eju uz trenažieru zāli klubā „Reaktors” un divreiz nedēļā aizeju uz treniņiem pie vieglatlētikas trenera pataisīt ātruma un lēciena attīstības vingrinājumus. Pie fiziskas sagatavotības pagaidām strādājam katrs pēc savas individuālas programmas. Tieši pirms svētkiem izrāvu gudrības zobus un pēc operācijas četras dienas nevarēju trenēties. Sanāca īstajā laikā, jo trīs dienas zāle nestrādāja un man tik un tā būtu īsas brīvdienas,” savā blogā šodien raksta Aleksandrs Samoilovs.

Viņš ar savu jauno pārinieku Jāni Šmēdiņu jau paguvuši aizvadīt vairākus treniņus „Brazīlijas” smiltīs. „Pirms nedēļas nolēmām, ka vajadzētu patrenēties arī ar bumbām, lai pavisam nezustu spēļu prakse. Reizi nedēļā tagad trenējamies „Brazīlijā”,” ziņo Samoilovs.

Tāpat pludmales volejbolists vēsta, ka kopā ar modernās pieccīņas pārstāvi Denisu Čerkovski uzlabo izturības rādītājus. Vakar abi kopā noskrējuši pirmo krosiņu. Samoilovs ticis galā ar sešiem kilometriem, Čerkovskis – 16.

Ziemas periodā Samoilovs un Šmēdiņš gatavojas trenēties Ēģiptē, kur pirmais gatavojās arī iepriekšējām sezonām. Šovakar abi būs satiekami „Brazīlijas” Sporta centrā, kur šovakar tiks svinēta sporta un atpūtas kompleksa trīs gadu jubileja.

Izmantotie resursi:
Samoilovs.Lv | Jaunumi

  +5 [+] [-]

, 2012-11-30 10:53, pirms 12 gadiem
Lauva zobus izrāvis, kas nu būs? "Grūti, bet jautri" - būtu interesanti paklausīties treniņa audio

  +1 [+] [-]

, 2012-11-30 12:28, pirms 12 gadiem
Un kāds tad būs Šmēdiņš uz PK finālu, ja reizi nedēļā patausta bumbu? Ir jēga Pļaviņam tur vispār braukt? Ko viņš tur viens izkapās?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-30 14:03, pirms 12 gadiem
spartak čempijon

     [+] [-]

, 2012-11-30 19:36, pirms 12 gadiem
M rakstīja: Lauva zobus izrāvis, kas nu būs? "Grūti, bet jautri" - būtu interesanti paklausīties treniņa audio

Nezinu, kas tieši bija pie vainas, bet goda vārds - apraudājos no smiekliem