Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa: "Šajā turnīrā brazīlietes uzvarējām divas reizes - sapnis ir piepildījies"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Graudiņa: "Šajā turnīrā brazīlietes uzvarējām divas reizes - sapnis ir piepildījies"
Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa. Foto: volleyballworld.com

Čehijas trešajā lielākajā pilsētā Ostravā noslēdzies "Beach Pro" tūres elites posms, kur Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova svētdien izcīnīja bronzu. Pēcspēles intervijā mūsu sportistes pauda prieku par panākumu.

Cīnoties par bronzu, Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova uzvarēja (21:18, 21:19) jau grupā pieveiktās brazīlietes Dudu/Anu Patrīsiju, kuras ir pasaules ranga līderes. "Domājām, ka tagad vai nekad. Jo mums bijušas tik daudzas ceturtās vietas, ka bija jācīnās un jāiegūst šī bronza. To arī izdarījām," teica Anastasija Samoilova.

Savstarpējo spēļu bilance tagad ir 4-13 (pirms šī turnīra bija 2-13). "Mēs pret viņām esam spēlējušas tik daudzas reizes. Ļoti laba komanda. Smagi cīnījāmies, lai viņas pieveiktu. Šajā turnīrā viņas uzvarējām divas reizes - tātad sapnis ir piepildījies," atzina Tīna Graudiņa.


Izmantotie resursi:
Volleyball World TV / volleyballworld.com

  +1 [+] [-]

, 2024-06-10 00:59, pirms nedēļas
Sapnis ir piepildījies, urāāā!

  -2 [+] [-]

, 2024-06-10 10:50, pirms nedēļas
Ja jāizvēlas,ta lai tajā Parīzes krieveļu festivaļņikā vinnē brazīlieties,bet ta mēs tā kārtīgi atriebsimies nākamajā PČ finālā

  -1 [+] [-]

, 2024-06-10 16:43, pirms nedēļas
nja latviesu luzeru mentalitate, priecajas par bronzu, nevis pardzivo ka netika lidz zeltam

     [+] [-]

, 2024-06-10 20:34, pirms nedēļas
Es jums parādītu dubulzaudejumu...abām dubulti...
Kopā ar Balisnki mēs jums abām dotu vērtīgu pieredzi aizsardzībā no otrās līnijas