Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Solovejs uzvaras attālumā no pamatturnīra Klāgenfurtē

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Solovejs uzvaras attālumā no pamatturnīra Klāgenfurtē
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Uz pavisam neilgu brīdi ieradušies mājās, Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs jau šodien devās uz Klāgenfurti (Austriju), kur jau rīt cīnīsies kārtējās FIVB „Grand Slam” posma kvalifikācijā. Cīņā par vietu pamatturnīrā Latvijas duetam būs jāuzvar viens mačs.

Klāgenfurtes „Grand Slam” turnīrs ir viens no pludmales volejbolistu un sporta veida mīļotāju iecienītākajiem posmiem. Tur valda lieliska atmosfēra gan laukumā, gan tribīnēs. Lai šo atmosfēru izjustu pilnvērtīgi, Pļaviņam un Solovejam trešdien būs jāuzvar vienā kvalifikācijas turnīra mačā. Latvijas duets kvalifikācijā izsēts ar piekto numuru, kas viņiem pirmo kārtu devis brīvu.

Lai iekļūtu pamatturnīrā, Mārtiņam ar Aleksandru būs jāuzvar viens mačs. Pretinieki tajā noskaidrosies francūžu Džosefa Krū / Eduarda Roulendsona (21.) un Kazahstānas pludmales volejbolistu Alekseja Kuļešova / Dmitrija Jakovļeva (12.) cīņā. Kazahstānas duets „Grand Slam” turnīru pamatsacensībās šosezon spēlējis reizi, Francijas – ne reizi.

Maču Pļaviņš un Solovejs trešdien aizvadīs ceturtajā kortā pulksten 15:00 pēc Latvijas laika.

Pēdējā turnīrā Longbīčā Pļaviņš un Solovejs sacensības sāka ar pamatturnīru, vēlāk ierindojoties 9. vietā.

     [+] [-]

, 2014-07-30 15:38, pirms 10 gadiem
Smagi pakāsa!