Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

T.Šmēdiņš un Dauburs tiek pie panākuma, bet neizkļūst no grupas

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

T.Šmēdiņš un Dauburs tiek pie panākuma, bet neizkļūst no grupas
Mārtiņš Dauburs
Foto: FIVB

Bez trešās spēles Dienvidāfrikas Republikā (DĀR) Pasaules kausa izcīņas pēdējo posmu noslēguši Toms Šmēdiņš un Mārtiņš Dauburs, kuri jau bija zaudējuši cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs. Viņu pretinieki Daniels Dīrings un Garets Meijs no Kanādas neieradās uz spēli, atdodot nenozīmīgu uzvaru latviešiem. Šmēdiņam ar Dauburu turnīrā dalīta 25. vieta.

Jau vakar bija skaidrs, ka Tomam Šmēdiņam un Mārtiņam Dauburam pēc mača ar kanādiešiem Danielu Dīringu un Garetu Meiju būs jādodas mājup. Latvieši bija tuvu panākumam cīņā pret DĀR duetu, bet izlaistais pirmais sets galā noveda pie zaudējuma trīs setu cīņā. Tikmēr Kanādas pāris pēc zaudēta pirmā seta vāciešiem Fuksam un Kecmarekam saņēmās un guva otro panākumu, tādējādi garantējot pirmo vietu H grupā un izdzēšot latviešu cerības uz iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Galu galā gaidītais mačs starp Latvijas un Kanādas duetiem nemaz nenotika, jo kanādieši no tā atteicās, kas varētu būt saistīts gan ar spēles nenozīmīgumu, gan ar to, ka kāds no spēlētājiem guvis kādu nelielu savainojumu, kuru līdz 12. decembrim spētu apārstēt, kad notiks izslēgšanas spēļu otrā kārta. Līdz ar to Toms Šmēdiņš un Mārtiņš Dauburs bez cīņas tika pie uzvaras, bet tāpat palika ceturtajā vietā H grupā un turnīru noslēdza dalītā 25. vietā.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-12-11 16:17, pirms 9 gadiem
Vai nav doma mest pie malas??? tak gadi iet uz priekšu un citiem laiks beidzās vēl nesākoties!