Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš un Dauburs uzsāks dalību Pasaules kausa posmā DĀR

Jānis Celmiņš

Šmēdiņš un Dauburs uzsāks dalību Pasaules kausa posmā DĀR
Toms Šmēdiņš
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Toms Šmēdiņš un Pasaules kausa posma debitants Mārtiņš Dauburs trešdienas rītā Dienvidāfrikā uzsāks dalību šīs sezonas noslēdzošajā FIVB Pasaules kausa posmā. Ja kopumā dalībnieku sastāvs šajā turnīrā nav diez ko spēcīgs, tad latviešiem pretinieki apakšgrupā ir visai solīdi.

Kamēr mūsu platuma grādos termometra stabiņš decembrī noslīd zem nulles, Dienvidāfrikā šobrīd valda 30 grādu karstums, un tieši šādos apstākļos rīt tur startēs „Mangaung Open” turnīrs, kurā startēs arī viens Latvijas duets. Toms Šmēdiņš šajā sezonā līdz šim PK posmos jau ir paguvis uzspēlēt gan ar Jāni Pēdu, gan Aleksandru Samoilovu, taču nu mēģinās spēkus kopā ar Mārtiņu Dauburu, kuram šī būs debija Pasaules kausā.

Latvijas duets Dienvidāfrikā notiekošajā turnīrā izsēti ar 25.numuru, kas tam devis vietu H grupā, kur pretinieki mūsējiem būs visai solīdi. Lai gan turnīra dalībnieku sastāvs nav no spēcīgākajiem (vadošie pāri sezonu jau noslēguši), tieši mūsējo pirmie pretinieki vācieši Sebastians Fukss / Tomass Kecmareks (8) varētu būt starp vieniem no sacensību favorītiem. Novembra sākumā Dohā notikušajā PK posmā vācieši ierindojās 4.vietā, bet sezonas garumā viņiem izdevies tikt vēl pie divām devītajām vietām (Ķīnas un Krievijas Open posmos). Maču pret vāciešiem mūsu vīri aizvadīs otrajā laukumā, un tā sākums paredzēts plkst.9:40. Ir cerības, ka tam video tiešraidē varēs sekot līdzi arī ierastajā vietnē laola1.tv.

Vēl H grupā iekļauti mājinieki Grants Goldšmits un Leo Viljamss (9) un kanādieši Daniels Dīrings un Garets Meijs (24). Kanādas duets šodien pārvarēja kvalifikācijas turnīra barjeru. Latvijas komandai noteikti ir iespējas cīnīties par izkļūšanu no apakšgrupas.

Otrais mačs Tomam ar Mārtiņu paredzēts trešdien plkst. 13:50 uz pirmā laukuma, kas nozīmē, ka šo maču noteikti varēs vērot video tiešraidē laola1.tv. Pretiniekos mājinieki Goldšmits un Viljamss. Trešā grupas spēle tiks izspēlēta dienu vēlāk.

     [+] [-]

, 2014-12-09 21:50, pirms 9 gadiem
24., 25. izsētajiem nekad nav vieglu grupu diemžēl.

     [+] [-]

, 2014-12-10 10:24, pirms 9 gadiem
Te būs links. Tagad spēlē pret vāciešiem:
LIVE/FIVB-MANGAUNG-OPEN-COURT-2 | LAOLA1.tv

     [+] [-]

, 2014-12-10 10:53, pirms 9 gadiem
0-2 (12:21; 15:21) - grūti spriest pēc spēles pret diezgan stipriem vāciešiem..
pārējas divas grupas spēlēs rādīs uz ko šīs pāris ir spējīgs.
It kā būtu jāizkļūst no grupas, iespējams pat kā otriem!

plkst. 13:50 pirmais korts:
LIVE/FIVB-MANGAUNG-OPEN-COURT-1 | LAOLA1.tv