Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Lece/Ozoliņa Eiropas U22 čempionāta pirmajā dienā izcīna divas uzvaras

Lece/Ozoliņa Eiropas U22 čempionāta pirmajā dienā izcīna divas uzvaras
Marta Ozoliņa un Alise Lece
Foto: Vadims Morozovs

Portugālē šodien startē Eiropas U22 čempionāts pludmales volejbolā. Pirmajā dienā laukumos dodas tikai dāmu dueti, kuru vidū ir arī Alise Lece un Marta Ozoliņa, kuras jau izcīnījušas divas uzvaras.

Alise Lece un Marta Ozoliņa U22 Eiropas čempionātā ir izsētas ar 16. numuru un priekšsacīkstēs spēlē A grupā. Pirmajā mačā šorīt Lece/Ozoliņa spēkojās ar Slovēnijas duetu Spelu Morganu un Piju Stegeli. Latvietes uzvarēja divos setos – 21:18 un 21:13.

Otrajā spēlē latvietēm pretī stājās Norvēģijas duets Liva Fosdala un Sunniva Hellanda-Hansena. Lai gan pirmajā setā Lece/Ozoliņa piedzīvoja zaudējumu ar 14:21, nākamajos divos tika izcīnītas uzvaras ar 21:19 un 15:13, nodrošinot uzvaru visā mačā.

Ceturtdien apakšgrupas pēdējā mačā Latvijas jaunās pludmales volejbolistes tiksies ar mājiniecēm Vanesu Paketu un Margarida Vaskesa, kuras arī guvušas divas uzvaras. Portugālietes šorīt ar 21:10 un 22:20 pieveica norvēģietes, bet vēlāk dienā ar 21:18 un 21:14 pārspēja arī slovēnietes.

Rīt sacensības sāksies arī puišu konkurencē. Latviju pārstāvēs Vlads Smirnovs un Māris Lancmanis, kas ir izlikti ar 14. numuru.

Izmantotie resursi:
cev.lu