Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Svētdien Pludmalē Rīga notiks "Grand Prix 2012" turnīrs

Jānis Celmiņš

Svētdien Pludmalē Rīga notiks "Grand Prix 2012" turnīrs
Foto: fivb.org

Jau šo svētdien, 29. jūlijā, Ķeizarmežā, „Pludmale Rīga” laukumos risināsies „Grand Prix 2012”. Turnīrs domāts ikvienam spēlētājam, tāpēc aicināts jebkurš piedalīties gribētājs, jo turnīra izspēles sistēma paredzēta, lai pēc iespējas precīzāk varētu noskaidrot dalībnieku vietu kuplā komandu konkurencē.

Sacensību vieta: „Pludmale Rīga”, Ķīšezera krastā, SK „Ķeizarmežs” pludmalē blakus Saules dārzam.(skatīt vietu kartē 57.002139, 24.178505 - Google Maps )

Sacensību laiks: 29. jūlijs no plkst. 9.00 (dalībnieku reģistrācija). Turnīra sākums plkst. 10.00 (+/- 15 min.). Sievietēm paralēli risināsies OPEN turnīrs.

Pieteikšanās: sūtot e-pastu uz pludmaleriga@gmail.com līdz vai sacensību dienā uz vietas līdz plkst. 9:15. Dalības maksa ir 10 LVL no komandas. Vairāk informācijas zvanot: 29472474

Izspēles sistēma: Sākumā visas komandas tiek sadalītas grupās (grupā ne mazāk kā 4 komandas), kurās noskaidro labākas komandas pēc koeficienta metodes lai varētu sastādīt komandu reitingu nākamajai kārtai – divu mīnusu “play off” sistēma cīņā par pirmo vietu. Play-off tiek paredzēts 16 vai 24 komandām atkarībā no dalībnieku komandu skaita. Un tos, kas netiks „augšā” sagaida grupu vai divu mīnusu sistēma cīņai par “Pagraba Ķeizara” titulu.

Sieviešu turnīrā arī ir paredzēts grupu turnīrs, pēc kura notiek play-off spēles

Tiesneši: Priekšsacīkstes un pirmās kārtas play-off turnīrā tiesā paši dalībnieki, pusfinālus un finālspēles tiesā sacensību organizatoru norādīti tiesneši.

Sacensību dalībnieki: Jebkurš spēlēt gribētājs

Balvas: Naudas balvas fonds vismaz 225 LVL, kā arī balvas no atbalstītājiem: „Zelta”, „Vichy”, „Red Bull”, „Coca Cola”, „Atletika”, „Rīgas Piensaimnieks”, „Attirance Natural Cosmetics”, „Panda9”, „Fazer”, „Ķeizarmežs” un „Cabo Café”. Apbalvotas tiek 1.-6. Vietas (ar naudas balvām tikai pirmais trijnieks), kā arī 17. vai 25. vietas (Pagraba Ķeizari, atkarībā no komandu skaita). Pārsteiguma balvas skatītājiem, Apakšiņu Contest’a un konkursu dalībniekiem.

Ēdināšana: Pēc pirmās kārtas uzreiz pēc APAKŠIŅU CONTEST’a ir paredzēts pārtraukums, kura laikā dalībnieki varēs ieturēt maltīti turpat blakus esošajā kafejnīcā-bumbā „Savs Krasts” par speciālu dalībnieku cenu vai pasūtot uz piegādi Panda9 ēdienus Ķiniešu gaumē.

Skatītājiem un atbalstītājiem: Būs vairāki konkursi no mūsu atbalstītājiem, tāpat sekojiet līdzi https://twitter.com/PludmaleRiga, un mūsu Facebook mājas lapā: Improve Your Experience | Facebook informācija arī Live režīmā no turnīra, pateicoties Tele2 Mobilajam internetam.

Informāciju sagatavoja:
PludmaleRīga