Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš uzsākuši kopīgus treniņus Ēģiptē

Jānis Celmiņš

Samoilovs un Šmēdiņš uzsākuši kopīgus treniņus Ēģiptē
Jānis Šmēdiņš
Foto: london2012.com

Jaunizveidotais Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs / Jānis Šmēdiņš aizvadītajā nedēļas nogalē devās uz Hurgadu (Ēģipti), lai tur uzsāktu pilnvērtīgu gatavošanos jaunajai sezonai.

Uz Ēģipti duets devies kopā ar abiem saviem treneriem (vienlaicīgi tēviem) Genādiju Samoilovu un Andri Šmēdiņu un jau uzsākuši aktīvus treniņus. „Svētdien no rīta mums bija pirmā komandas sapulce, kopš tikšanās, kad visi četri pieņēmām lēmumu par jaunas komandas izveidi. Parunājām par treniņu plāniem, par mūsu mērķiem uz šo sezonu un daudzām citam lietam. Pagaidām vēl grūti kaut ko plānot detalizēti, jo vel joprojām Starptautiskā Volejbola federācijas (FIVB) nav publicējusi jaunās sezonas kalendāru,” savā blogā vēsta Aleksandrs Samoilovs.

Treniņus duets sācis jau pirmdien, un tie esot ļoti intensīvi. „No rīta treniņš pludmalē, kurā vairāk piestrādājam pie tehnikas (kvalitatīvs). Pēcpusdienā volejbola treniņš, kurš ir intensīvāks, tajā vairāk spēlējām (kvantatīvs). Vakarā trenažieru zāle, kur attīstām ātrumu un spēku,” raksta Samoiovs.

Jānis Šmēdiņš sarunā ar portālu Sportacentrs.com tikmēr atklāj, ka pēc garākas atpūtas pauzes jūtas labi. „Ar katru dienu jūtos arvien labāk. Liekam klāt slodzes, viss ir labi. Apstākļi treniņiem ir ideāli neko vairāk nevar vēlēties,” saka Šmēdiņš jaunākais.

Izmantotie resursi:
Samoilovs.Lv | Jaunumi

     [+] [-]

, 2013-01-25 13:43, pirms 11 gadiem
pirmā komandas sapulce, kopš tikšanās, kad visi četri pieņēmām lēmumu par jaunas komandas izveidi

kad tad tas notika īsti?

  +1 [+] [-]

, 2013-01-25 16:18, pirms 11 gadiem
Sveiks, Copman! Tu pavisam reti parādies komentos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-25 18:13, pirms 11 gadiem
Brex rakstīja: Sveiks, Copman! Tu pavisam reti parādies komentos!
Nav jau jēga tukši un stulbi ko rakstīt
Visu laiku esmu līdzās, tikai lasot rakstus un protams dažus komentus

  +2 [+] [-]

, 2013-01-25 18:36, pirms 11 gadiem
Reti k-ko te uzskricelēju,bet maķenīt tāda škrobe paķer.
Kopā ar Mārtiņu Saša un pēc tam Janka tika spicē,liekas ka večiem ir piemeties vecuma marazms???, un šitā tik nu būs super blice???-lai jums veicas!!!
Māriņ! TURIES!!!
P.S.(Brālēns Māsicai)

  +1 [+] [-]

, 2013-01-28 17:18, pirms 11 gadiem
Pasūtīt tālāk pasaules labāko aizsargu, tur patiešām ir ko padomāt. Lai veicas gudriniekiem.