Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Glāzers/Andrejevs un Jursone/Sorokina uzvar Latvijas čempionāta posmā

Glāzers/Andrejevs un Jursone/Sorokina uzvar Latvijas čempionāta posmā
Inese Jursone
Foto: cev.lu

Daugavpils novada Špoģu atpūtas bāzē "Vīrogna" šodien noslēdzās kārtējais Latvijas čempionāta posms pludmales volejbolā. Vīru konkurencē uzvarēja Ģirts Glāzers un Sandris Andrejevs, bet dāmām labākās bija Inese Jursone un Lana Sorokina.

Vīru sacensībās (piektais posms) šoreiz nācās iztikt bez vairākiem ierastajiem favorītiem. Mārtiņš Pļaviņš/Haralds Regža šajā laikā piedalās Pasaules tūres posmos, tikmēr Rihards Finsters/Edgars Točs vēl šodien cīnījās Maķedonijas galvaspilsētas Skopjes "Satellite" turnīrā.

Līdz finālam tika ar otro un ceturto numuru izsētie pāri - Ruslans Sorokins/Toms Benjavs un Ģirts Glāzers/Sandris Andrejevs. Pirmo setu Glāzers/Andrejevs uzvarēja ar 21:18, bet otrajā Sorokins/Benjavs revanšējās – 23:21. Izšķirošajā setā pārāki atkal bija Glāzers/Andrejevs (15:12), izcīnot pirmo uzvaru Latvijas čempionāta posmā.

Cīņā par trešo vietu kvalifikāciju pārvarējušais Lietuvas duets Artūrs Vasiļjevs/Roberts Juhnevičs ar 2:0 (21:18 un 21:14) pārspēja Aleksandru Soloveju un Arni Tunti. Jāpiebilst, ka ceturtdaļfinālā Vasiļjevs/Juhnevičs izslēdza ar pirmo numuru izliktos lietuviešus Arnu Rumševiču un Luku Kazdaili (22:20, 18:21 un 17:15).

Dāmām "Vīrognā" notika trešais posms. Finālā cīnījās sacensību galvenās favorītes. Ar otro numuru izliktās Inese Jursone un Lana Sorokina trīs setos pārspēja pirmo numuru Martu Ozoliņu un Alisi Leci. Pirmajā setā Ozoliņa/Lece uzvarēja ar 21:18, taču nākamajos divos pārākas bija Jursone/Sorokina – 21:15 un 15:10. Jāpiebilst, ka abi pāri tikās arī iepriekšējā posma finālā, toreiz gan pārākas bija Ozoliņa/Lece. Mačā par trešo vietu Ilze Liepiņlauska/Sanda Ragozina ar 2:1 (19:21, 21:15 un 15:12) uzvarēja Tīnu Graudiņu un Paulu Ņečiporuku.

Latvijas čempionāta fināla posms notiks Jūrmalā (11. – 13. septembrī).

Izmantotie resursi:
Pludmales Volejbols

  +1 [+] [-]

, 2015-08-23 18:54, pirms 9 gadiem
Nez, ko Sorokins/Benjavs darīs Olštinā, ja pat šos nespēja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-08-23 20:38, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Nez, ko Sorokins/Benjavs darīs Olštinā, ja pat šos nespēja?
Tu tāds satraucies izklausies savā komentārā: par valsts lepnumu uztraucies,jeb personiskas (anti)simpātijas?