Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Klāgenfurtē triumfē Pļaviņa un Šmēdiņa pretinieki Londonā

Krišs Upenieks

Klāgenfurtē triumfē Pļaviņa un Šmēdiņa pretinieki Londonā
Atmosfēra galvenajā laukumā Austrijā allaž ir bijusi fantastiska
Foto: fivb.org

Austrijas pilsētā Klāgenfurtē noslēdzies FIVB ''Grand Slam'' sērijas posms pludmales volejbolā. Par turnīra uzvarētājiem kļuva Nīderlandes duets Nummerdors un Šuils, ar kuriem Londonas olimpiskajās spēlēs vienā grupā spēlē arī latvieši Pļaviņš un Šmēdiņš.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš Austrijā ierindojās dalītā 9. vietā, otrajā izslēgšanas kārtā sīvā mačā zaudējot Eiropas čempioniem Brinkam un Rekermanam, bet Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins zaudēja jau pirmajā kārtā, pēdējā turnīrā pirms Londonas ierindojoties dalītā 17. vietā.

Par turnīra uzvarētājiem šodien kronēti tika nīderlandieši Nummerdors un Šuils, kuri finālā trīs setos apspēlēja Brazīlijas duetu Pedru un Araužu - 14:21, 21:12, 15:13. Trešo vietu izcīnīja turnīra pirmais pāris no ASV Gibs un Rozentāls. Viņu pretinieki Dalhauzers un Rodžers (ASV) no cīņas atteicās.

Jau nākamnedēļ Londonā sāksies olimpiskās spēles. Samoilovs un Sorokins savu pirmo maču aizvadīs jau turnīra pirmajā dienā 28. jūlijā, bet Pļaviņam un Šmēdiņam pirmais mačs dienu vēlāk, bet grupas pēdējā spēle mūsējiem pret Klāgenfurtes čempioniem.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...