Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pludmales volejbola sezona turpinās

Jānis Celmiņš

Pludmales volejbola sezona turpinās
Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins
Foto: Romāns Kokšarovs, f64/Sporta Avīze

Lai gan daudziem varētu šķist, ka pludmales volejbola sezona līdz ar FIVB „Grand Slam” turnīru Polijā noslēgusies, tā nebūt nav. Jau tuvāko nedēļu laikā mūsējie startēs vairākos turnīros.

Sezona gandrīz beigusies vien Jānim Šmēdiņam, kurš novembrī kopā ar visiem trim pārējiem mūsu olimpiešiem startēs Pasaules kausa komandu turnīrā. Šo sacensību norises vieta gan pagaidām nav zināma, taču zināms, ka šāds turnīrs šogad notiks pirmo reizi. Tajā startēs tās valstis, kuras Londonas olimpiādē bija pārstāvētas ar diviem duetiem – Latvijas, ASV, Šveice, Vācija, Brazīlija, kā arī visu Kontinentālo kausu ieguvēji (precīzs turnīra formāts gan pagaidām nav zināms). Izskanējušas runas, ka turnīrs varētu risināties Itālijā vai Brazīlijā, dzīvosim redzēsim.

Tikmēr Mārtiņš Pļaviņš jau rīt dosies uz Krieviju, kur kopā ar Juriju Bogotovu (Krievija) piedalīsies Austrumeiropas Zonālās asociācijas (EEVZA) noslēdzošajā posmā. Bez Mārtiņa uz Krieviju dosies vēl trīs mūsu dueti – Edgars Točs / Toms Benjavs, Dāvis Nātriņš / Gints Antoms un Klāvs Zaļkalns / Arnis Tunte. EEVZA fināla posma dāmu turnīra dalībnieču sarakstā tikmēr atrodams arī viens mūsu sieviešu pāris – Anete Krastiņa / Jana Jaudzema. EEVZA fināla posmā Zelenogradskā gaidāmas interesantas cīņas, jo gan vīru, gan dāmu turnīru dalībnieku sastāvi ir visai interesanti. Sacensības sāksies ceturtdien.

Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins tikmēr šonedēļ startēs Bulgārijā (Varnā) notiekošajā Eiropas Masters posmā, kur dalībnieku sarakstā atrodami arī brāļu Šmēdiņu vārdi. Kā jau minēts augstāk, Jānis uz Varnu nedosies, taču viņa vecākais brālis Toms šajās sacensībās startēs kopā ar Aleksandru Soloveju. Pamatturnīra sacensības Varnā sāksies piektdien.

Tikmēr savam sezonas galvenajam startam turpina gatavoties Haralds Regža un Armands Āboliņš. Šī nedēļa Latvijas divkārtējiem čempioniem aizritēs treniņos kopā ar Aigaru Birzuli, bet jau no 29. augusta līdz 2. septembrim duetam priekšā starts Pasaules Junioru čempionātā Halifaksā (Kanādā).

  +1 [+] [-]

, 2012-08-21 21:45, pirms 12 gadiem
Pludmales volejbola LIELVALSTS- KANĀDA

A kāpēc Latvija nepiesakās organizēt PČ????

  +2 [+] [-]

, 2012-08-21 23:21, pirms 12 gadiem
kemrausis rakstīja: Pludmales volejbola LIELVALSTS- KANĀDA


A kāpēc Latvija nepiesakās organizēt PČ????
Nav naudas, investīciju.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-21 23:35, pirms 12 gadiem
Kirovu uz pludmali

  -1 [+] [-]

, 2012-08-22 00:55, pirms 12 gadiem
gan jau kkad stipri tālā nākotnē Lv ar noorganizēs Pč bīčā... tikai diemžēl valsts kasē nauda ir tikai priekš tādām draņķībām,kā hokejs,futbols un basis,kur sasniegumi pasaules līmenī- PILNĪGA NULLE! ..lai nenoliktu vēl vairāk..

Tagad pēc bīčistu panākumiem būtu vērts padomāt,-kurā sporta veidā galu galā ir vērts investēt!?