Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš vēlreiz uzvar un sasniedz izslēgšanas spēles

Rolands Eliņš

Samoilovs un Šmēdiņš vēlreiz uzvar un sasniedz izslēgšanas spēles
Aleksandrs Samoilovs
Foto: FIVB

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ar otro uzvaru Longbīčas "Grand Slam" grupu turnīrā nodrošinājuši izkļūšanu no grupas un vietu izslēgšanas mačos. Šodien divos setos (21:17 un 21:12) tika pieveikti turki Gogtepe un Giginogla, savukārt nākamais mačs šonakt 2:00 pēc Latvijas laika, kurā ar vāciešiem Erdmanu un Matisiku tiks sadalīta pirmā vieta F grupā

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš Longbīčas turnīru bija sākuši ar uzvaru un šodienas mačā pret Turcijas pāri Gogtepi un Giginoglu mēģināja nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs. Turcijas duets vakar piedzīvoja zaudējumu vāciešiem, taču piekāpās tikai trīs setos.

Samoilovs un Šmēdiņš spēles sākumā pamazām ieguva pārsvaru un seta vidū bija nonākuši pie rezultāta 12:9. Lai arī turki ik pa brīdim pietuvojās un centās apdraudēt latviešu pārsvaru, Samoilovs un Šmēdiņš ieguva tiesības uz vairākiem setpunktiem un uzvarēja pietiekami pārliecinoši – 21:17.

Otrajā setā turki vairs tik nopietnu pretestību nopietnu neizrādīja un zaudēja 12:21, piekāpjoties arī visā spēlē.

Samoilovam un Šmēdiņam otrā uzvara nodrošinājusi vismaz otro vietu iekļūšanu nākamajā kārtā, taču grupu turnīra pēdējā spēlē pret vāciešiem Erdmanu un Matisiku cīnīsies par pirmo vietu grupā, kas ļautu izlaist izslēgšanas spēļu pirmo kārtu.

Spēle pret vāciešiem paredzēta šonakt 2:00 pēc Latvijas laika.

F grupa

V.SportistiValstsUZSetiP
1.Samoilovs/ŠmēdiņšLatvija204:04
2.Erdmans/MatisiksVācija204:14
3.Gogtepe/GiginogluTurcija021:42
4.Marko/GarsijaSpānija020:41

Izmantotie resursi:
fivb.org

  -1 [+] [-]

, 2015-08-20 21:29, pirms 9 gadiem
Šis ar bij viens no maniem pašsaprotamiem sapņiem.