Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs/Šmēdiņš un Pļaviņš/Regža turpinās cīņas Longbīčā

Krišs Upenieks

Samoilovs/Šmēdiņš un Pļaviņš/Regža turpinās cīņas Longbīčā
Jānis Šmēdiņš uzbrukumā
Foto: FIVB

Longbičā (ASV) šovakar turpināsies FIVB Pasaules kausa tūres ''Grand Slam'' sērijas posms pludmales volejbolā. Otrajā pamatturnīra dienā divas spēles paredzētas abiem Latvijas pāriem - Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam, kā arī Mārtiņam Pļaviņam un Haraldam Regžam. Pirmo spēļu sākumlaiks itin pateicīgs arī Latvijas iedzīvotājiem.

Samoilovs un Šmēdiņš sezonas otrajā pusē uzņēmuši labu formu. Turnīra pirmajā F apakšgrupas spēlē ar 6. numuru izliktie latvieši divos setos (21:17, 21:14) pieveica spāņus Fransisko Marko un Kristianu Garsiju (27.). Pļaviņam un Regžam (29.) pēc kvalifikācijas pārvarēšanas klājās grūtāk - 18:21, 11:21 pret brazīliešiem Evandro un Pedro (4.).

Šodien pēc Latvijas laika pulksten 20:10 laukumā dosies Aleksandrs un Jānis, kuri grupas otrajā spēlē cīnīsies ar Turcijas pludmales volejbolistiem Volkanu Gogtepi un Muratu Giginoglu (22.). Noslēdzošā grupas spēle pret vāciešiem Jonatanu Erdmanu un Kaju Matišiku (11.) jau naktī uz piektdienu 2:00. Kā ierasts, uzvarot grupā, ''Grand Slam'' turnīrā ir iespēja izvairīties no spēlēšanas pirmajās izslēgšanas turnīra kārtā.

Jau 18:30 pēc Latvijas laika (8:30 Longbīčā (ASV)) svarīgu otro grupas spēli aizvadīs Latvijas duets Pļaviņš un Regža. Jācīnās ar spēcīgāko poļu pāri Gžegožu Fijaleku un Mariušu Prudelu (13.) 20 minūtes pēc pusnakts Mārtiņam ar Haraldu arī trešā spēle - pretiniekos cits Polijas pāris Mihals Kadziola un Jakubs Salankevičs (20.). No grupas izkļūst trīs labākās komandas, kas varētu būt šī Latvijas dueta mērķis.

Maķedonijas pilsētā Skopjē šonedēļ pirmo reizi norisinās CEV ''Satellite'' turnīrs vīriešiem. Starp dalībniekiem atrodams arī viens Latvijas duets. Edgars Točs un Rihards Finsters spēlēs pamatturnīrā, kas startēs jau rīt. Spēļu kalendārs gan vēl nav sastādīts.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB
CEV - Confédération Européenne de Volleyball

     [+] [-]

, 2015-08-20 10:18, pirms 9 gadiem
Video jau nav, ja? Kaut kādu vienu kortu pat nerāda!?

     [+] [-]

, 2015-08-20 11:23, pirms 9 gadiem
punna rakstīja: Video jau nav, ja? Kaut kādu vienu kortu pat nerāda!?
tas, ka laola nerāda, nenozīmē, ka translāciju nav. Iepriekšējos gados daudz ko rādīja viens no ESPNiem, pēdējās 4 spēles jau bija NBC kanālā. Būs labi, ASV bīčs ir pietiekami populārs, lai kaut kur translācijas būtu.

Uzmetu aci - pagaidām gan info tikai par izšķirošajām cīņām:
WSOBV
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja