Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Finsters un Točs: ''Mēģināsim braukt uz kādu Pasaules kausa posmu''

Krišs Upenieks

Finsters un Točs: ''Mēģināsim braukt uz kādu Pasaules kausa posmu''
Edgars Točs un Rihards Finsters
Foto: pludmales.volejbols.lv

Vakar divas minūtes pirms pusnakts otro gadu pēc kārtas par pludmales volejbola turnīra ''BIGBANK Saulkrastu kokteilis'' uzvarētājiem kļuva Rihards Finsters un Edgars Točs. Spēlētāji pēc fināla apstiprināja, ka pārliecība sezonas pirmajā pusē ir iegūta un turpinājumā, visticamāk, redzēsim Rihardu un Edgaru arī kādā Pasaules kausa posmā.

Pēc pirmās vietas izcīnīšanas grupā izslēgšanas turnīru Finsters un Točs iesāka visai smagnēji. Problēmas bija jau astotdaļfināla spēlē, kad vieni no ''BIGBANK Saulkrastu kokteiļa'' galvenajiem favorītiem svinēja sarežģītu trīs setu uzvaru pret Gintu Antomu un Dāvi Nātriņu. Arī pret Tomu Šmēdiņu un Viktoru Koržeņeviču Rihards ar Edgaru vienu setu zaudēju.

Atlikušās divas spēles jau turnīra uzvarētājiem izvērtās vieglākas. Gan Aleksandrs Solovejs / Atvars Vilde, gan Ģirts Glāzers / Sandris Andrejevs apspēlēti ar milzīgu pārliecību divu setu spēlē. Pēc turnīra Finsters un Točs neslēpa, ka uzvara šajā turnīra bijusi ļoti svarīga un tam spēlētāji arī īpaši esot gatavojušies.

Interesanta situācija izveidojās finālspēlē, kad vienā no laukuma malām izslēdzās visi trīs prožektori un tajā brīdi konkrētajā pusē spēlēja Rihards ar Edgaru, kuri atzina, ka situācija bijusi interesanta: ''Brīžiem bumba kaut kur pazuda. Protams, tiesnesis prasīja, vai esam gatavi turpināt spēli, un mēs nešauboties atbildējām, ka spēlēsim,'' tā situāciju komentēja Finsters.

Pusnaktī pie Saulkrastu jūras temperatūra bija ap 12 grādiem, pie tam pūta vējš, bet Točs atzīmēja, ka auksti spēlētājiem nebija. ''Patīkami, ka ir daudz līdzjutēju tribīnēs, kuri atbalsta, tad ir laba sajūta spēlēt.'' Ja pirms fināla komentēt to, vai šogad turnīrs bijis vieglāks spēlētāji nevēlējās, pēc turnīra pludmales volejbolisti bija atklāti: ''Pagājušajā gadā bija divmīnusu sistēma, un Mārtiņš Pļaviņš ar Aleksandru Soloveju nosūtīja mūs uz ''zaudētāju zaru'', tāpēc līdz uzvarai tikt bija sarežģītāk,'' tā Točs.

Abi spēlētāji apstiprināja, ka pārliecība pašlaik ir iegūta diezgan laba, kas nozīmē, ka biežāk redzēsim sportistu vārdus ārzemju turnīros: ''Protams, tagad ir jācenšas kāpt vēl augstāk,'' apņēmības pilns bija Finsters. Spēlētāji atlikušajā sezonās daļā aizbrauks uz kādu Pasaules kausa sērijas posmu. Uz kuru? Točs saglabāja intrigu: ''Tas, lai paliek mūsu noslēpums, vismaz pagaidām.''

Jautāti, vai sportisti plāno piepildīt lielo '' BIGBANK Saulkrastu kokteiļa'' kausu, Rihards un Edgars pārliecinoši sacīja, ka šogad tas nenotikšot. ''To pēc tam ir grūti izmazgāt. Vienu gan varam apsolīt - mūsu vārdi uz tā tiks iegravēti.''

  +1 [+] [-]

, 2015-07-18 13:49, pirms 9 gadiem
Autor, izlabo lūdzu virsrakstā Finstera uzvārdu.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-18 14:46, pirms 9 gadiem
būs jāņem kredīts no Sašas

     [+] [-]

, 2015-07-18 15:11, pirms 9 gadiem
pleesonja rakstīja: būs jāņem kredīts no Sašas
Sašam jau pašam tukšums!

     [+] [-]

, 2015-07-18 18:06, pirms 9 gadiem
Rihards un Finsters...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-23 10:04, pirms 9 gadiem
Kā vējš skrien, kā miets atduras!
Jums pasaulē nav ko darīt, vismaz pagaidām! Jūsu līmenis ir "pīļu dīķis" un tur jums arī ir jāpaliek! Pašiem to vajadzētu saprast, bet laikam jau augstprātība ņem virsroku?