Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš pieveic baltkrievus, rīt pret Krievijas duetu

Krišs Upenieks

Samoilovs un Šmēdiņš pieveic baltkrievus, rīt pret Krievijas duetu
Aleksandrs Samoilovs & Jānis Šmēdiņš
Foto: FIVB

Pēc diviem zaudējumiem veiksmīgi atguvušies Latvijas labākie pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Lucernā notiekošā Pasaules kausa ''Open'' sērijas posma izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā Saša un Jānis 33 minūtēs pieveica balkrievus Aleksandru Kavaļenku un Aleksandru Dziadko.

Grupu turnīru vienu no galvenajiem favorītiem aizvadīja neveiksmīgi, trīs spēlēs gūstot tikai vienu uzvaru pret kvalifikāciju pārvarējušo ASV pāri Olsonu un Beitsu, taču turpinājumā zaudējumi pret venecuēliešiem Fanē un Džeksonu un pret Vācijas duetu Erdmans / Pops. Jāatzīmē, ka abi zaudējumi piedzīvoti trīs setu cīņās. Tāpat jāatcerās, ka Sašam ar Jāni šis ir pirmais kopīgais turnīrs šogad.

Savā apakšgrupā latvieši ieņēma trešo vietu, kas nozīmēja dalību izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā un cīņu pret labi zināmo Baltkrievijas duetu Kavaļenku un Dziadko, kurus izdevās uzvarēt pagājušajā gadā Jūrmalā. Baltkrievi turnīrā bija izlikti ar 20. numuru, kas izteiktu favorītu statusu mūsējiem atvēlēja arī šajā reizē. 33 minūšu laikā meistarības pārākumu izdevās apliecināt arī smiltīs - 21:17, 21:17.

''Play-off'' zara otrajā kārtā spēle pret spēcīgāko Krievijas pāri Konstantīnu Semjonovu un Vjačeslavu Krasiļņikovu, kuriem turnīrā augstais trešais numurs. Jāpiemin, ka šis krievu duets sezonas pirmajā ''Open'' posmā izkrita izslēgšanas turnīra otrajā kārtā un ieņēma dalītu 9. vietu. Precīzs spēles laiks vēl nav zināms, bet paredzams, kā rītdienas maču varēs redzēt videotiešraidē.

Ja latviešiem rīt izdosies uzvarēt, tad paredzams, ka ceturtdaļfinālā pretī varētu stāties spēcīgais Nīderlandes duets Brūvers un Mēvsens. Abiem pāriem gan vēl priekšā cīņas, kuras sezonas sākumā līdz šim bijušas īpaši neparedzamas.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

  +1 [+] [-]

, 2015-05-15 18:19, pirms 9 gadiem
Izloze uz urrā

  -1 [+] [-]

, 2015-05-15 18:26, pirms 9 gadiem
Cerams paņems arī krievus!!

     [+] [-]

, 2015-05-15 20:20, pirms 9 gadiem
Re,iespēlējās.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-15 20:35, pirms 9 gadiem
Nu, lai veicas! Citādi, ja biļetes uz turnīru un viesnīca apmaksāti par SMS kredītu, netiekot pie pienācīga prize money, var sanākt ieberzties parādu jūgā.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-15 21:53, pirms 9 gadiem
alpinists rakstīja: Nu, lai veicas! Citādi, ja biļetes uz turnīru un viesnīca apmaksāti par SMS kredītu, netiekot pie pienācīga prize money, var sanākt ieberzties parādu jūgā.
Ja neesi erudīts šajā sporta veidā un tā virtuvē, nevajag sevi par klaunu pataisī ar debīliem kometāriem
Gan jau kāds kam nebūs slinkums pastāstīs, kas top 15 pāriem ir apmaksāts un kas pašiem jāsedz
Man nav vēlmes atkārtot 100 reizes stāstīto...

  +2 [+] [-]

, 2015-05-15 23:15, pirms 9 gadiem
copmanis rakstīja: Ja neesi erudīts šajā sporta veidā un tā virtuvē, nevajag sevi par klaunu pataisī ar debīliem kometāriem
Gan jau kāds kam nebūs slinkums pastāstīs, kas top 15 pāriem ir apmaksāts un kas pašiem jāsedz
Man nav vēlmes atkārtot 100 reizes stāstīto...
Nezinu, kurā gadā Tu piedzimi. Bet humora izjūtu togad nedalīja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-05-16 00:24, pirms 9 gadiem
alpinists rakstīja: Nezinu, kurā gadā Tu piedzimi. Bet humora izjūtu togad nedalīja.
Ļoti iespējams, taču prātu tajā gadā, atšķirībā no Tavējā, dalīja uz urrrrā!

     [+] [-]

, 2015-05-16 11:00, pirms 9 gadiem
Kāds zin cikos spēle ar krieviem?