Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš starp galvenajiem favorītiem Šveicē

Krišs Upenieks

Samoilovs un Šmēdiņš starp galvenajiem favorītiem Šveicē
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš
Foto: fivb.org

Rīt Lucernā (Šveicē) startēs Pasaules kausa ''Open'' sērijas posma pamatturnīrs, kurā ar otro numuru izlikts Latvijas vadošais duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Latvieši spēlēs B grupā kopā ar Vācijas, Venecuēlas un ASV pāriem. Sezonas pirmajā mačā pretiniekos amerikāņi Dereks Olsons un Hodžsons Beits.

Latvija turnīrā Šveicē bija pārstāvēta ar trīs pāriem, bet Ruslanam Sorokinam / Aleksandram Solovejam un Mārtiņam Pļaviņam / Hermanam Egleskalnam nemaz nebija garantēta vieta kvalifikācijas turnīrā, tādējādi savstarpēja spēlē no turpmākas cīņas Ruslans ar Sašu izslēdza Mārtiņu un Hermanu, uzvarot latviešu cīņā jau otro reizi šajā sezonā. Pēc varonīgas uzvaras kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā latvieši zaudēja nākamajā mačā un pamatturnīrā neiekļuva.

Ja Latvijas otrais un trešais pāris devās arī uz pirmo posmu Ķīnas pilsētā Fužo, tad Samoilovs un Šmēdiņš pēc tradicionālajiem gatavošanās treniņiem sezonai Eģiptē šo turnīru izlaida, tādējādi Lucernā, kur latviešiem atvēlēts otrais numurs, vienam no pasaules spēcīgākajiem pāriem būs pirmais turnīrs šogad.

Sašam un Jānim cīnīsies B grupā, kur pretiniekos, vadoties pēc mūsējo ranga, loģiski, ka pretinieki potenciāli uzskatāmi par mazliet vājākiem. Bīstamākie varētu būt vācieši Jonatans Erdmans un Markuss Pops (15.). Tāpat mūsējo grupā arī venecuēlieši Hesuss Fanē un Enrikes Džeksons (19.) un amerikāņi Dereks Olsons un Hodžsons Beits (31.), kuri pārvarēja kvalifikāciju.

Ceturtdien pulksten 12:30 pēc Latvijas laika grupas pirmā spēle pret ASV duetu. Otrajā laukumā gaidāmo spēli, visticamāk, varēs redzēt arī videotiešraidē portālā WATCH SPORT LIVE STREAMS + VIDEOS ONLINE |...

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

  -2 [+] [-]

, 2015-05-13 23:20, pirms 9 gadiem
ielozēti? Kopš kura laika bīčā lozē?

  -1 [+] [-]

, 2015-05-14 09:55, pirms 9 gadiem
Autor, lūdzu, izlabo šo teikumu - Sašam un Jānim cīnīsies B grupā, kur pretiniekos, vadoties pēc mūsējo ranga, loģiski, ka pretinieki potenciāli uzskatāmi par mazliet vājākiem!

Mežģe mēlās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-05-14 13:42, pirms 9 gadiem
Pārliecinoši.

     [+] [-]

, 2015-05-14 20:57, pirms 9 gadiem
Visa spēle ir jānospēlē - nevis jādiedelē beigās pie tiesneša. Bloka kā elementa vispār nav un vai tad abi Tēvi nevarēja izstāstīt minūtes pauzē, lai aizsardzībā stāv slīpajā un māna brīdī iet uz līniju, jo 90% melnie līnijā samānis. izskatās ka Šmēdiņš būs enkurs, bet Karalis arī gribēja uzņemties otrās bumbas, bet sanāca, ka pats savas bumbas apk.......