Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kopā turpmāk nespēlēs arī olimpisko spēļu bronzas medaļnieces

Jānis Celmiņš

Kopā turpmāk nespēlēs arī olimpisko spēļu bronzas medaļnieces
Franka Larisa un Felisberta Silva Džuliāna
Foto: www.fivb.com

Šķīrušies arī Londonas olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīra bronzas medaļnieču ceļi. Turpmāk kopā nespēlēs seškārtējās Pasaules kausa kopvērtējuma uzvarētājas brazīlietes Larisa Franka un Džuliana Felisberta Da Silva.

Abas kopā spēlējušas pēdējās deviņas sezonas, bet pēc pēdējā Brazīlijas čempionāta posma nolēmušas katra iet savu ceļu. Šis duets lielā mērā ir noteicis modes tendences dāmu pludmales volejbolā, un viņām vēlējušās līdzināties daudzas.

Brazīlijas duets triumfēja arī 2011. gada pasaules čempionātā Romā, bet Londonas olimpiskajās spēlēs izcīnīja bronzas godalgas, tiekot uzskatītas par pēdējās desmitgades veiksmīgākajām sporta veida pārstāvēm.

Larisa turpmāk plāno spēlēt kopā ar Mariju Elisu Antonellī, bet Džulianas jaunā pāriniece pagaidām nav nosaukta.

Kā zināms, tad arī Londonas olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīra vīriem bronzas medaļnieki Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš turpmāk kopā nespēlēs.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

     [+] [-]

, 2012-12-12 13:04, pirms 12 gadiem
un????

     [+] [-]

, 2012-12-14 10:26, pirms 12 gadiem
Ja seko pludmales volejbolam, tad labi zin, kāda ir Larisas uzvedība laukumā Lai stipri nervi Marijai Elisai Antonellī! Būs interesanti!