Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Točs/Fokerots un Pļaviņš/Samoilovs startēs "King of the Court" finālturnīrā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Točs/Fokerots un Pļaviņš/Samoilovs startēs "King of the Court" finālturnīrā
Edgars Točs un Kristians Fokerots. Foto: King of the Court

11.-14. janvārī Kataras galvaspilsētā Dohā notiks "King of the Court" pasaules sezonas finālturnīrs, kur startēs arī divi Latvijas dueti. Starts tiks dots attiecīgi plkst. 16.15 un 19.15.

Mārtiņš Pļaviņš un Mihails Samoilovs ar citiem pāriniekiem jau ir piedalījušies "King of the Court" šovā, bet no plkst. 16.15 viņi tur pirmoreiz spēlēs kopā. Kā jau ziņots, Pļaviņš/Samoilovs pērno gadu noslēdza kā Latvijas vicelīderi, vadoties no "entry" punktu ranga.

Gaidāmajā šovā no plkst. 19.15 mūsu valsti pārstāvēs arī Edgars Točs un Kristians Fokerots, kurš aizvadītajā vasarā "U" Eiropas/pasaules čempionātos izcīnīja divus zeltus un vienu sudrabu, bet tagad debitēs "King of the Court".

Pļaviņš/Samoilovs un Točs/Fokerots ieguva "Wild Card" jeb īpašo ielūgumu uz šo turnīru. Šoreiz pasākums notiks bez Latvijas dāmām.

Spēles tiks pārraidītas watch.kingofthecourt.com (jāreģistrējas).

Grupas

2023. gadā sākas Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācija, līdz ar to tur neietilpstošajam "King of the Court" ir grūti piesaistīt augsta līmeņa spēlētājus.

Atgādinām, ka 2022. gada janvārī aizvadītajā "King of the Court" finālturnīrā Latvijas-Austrālijas duets Anastasija Kravčenoka/Fība Bela izcīnīja bronzu. Samoilovas trešā vieta ir Latvijas līdz šim augstākais sasniegums "King of the Court" turnīrā. 2021. gada augustā Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš ieguva ceturto vietu Utrehtas posmā.

Izmantotie resursi:
kingofthecourt.com