Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilova: "Spriedze nenormāla - visi gaida, ka Parīzē stāvēsim ar medaļām"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Samoilova: "Spriedze nenormāla - visi gaida, ka Parīzē stāvēsim ar medaļām"
Anastasija Samoilova. Foto: Radio SWH

Latvijas pludmales volejboliste Anastasija Samoilova atklāj, ka viņas pāriniecei Tīnai Graudiņai spēles laikā ir tikai viens variants - uzvara un viss. Par to tika vēstīts "Radio SWH" raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi".

Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova nopelnīja "Trīs zvaigžņu balvu" kā 2023. gada Latvijas labākā mazā komanda. "Volejbola laukumā Tīna ir ļoti fiziska. Zinu, ka viņa vienmēr cīnīsies uz 100 procentiem, darīs visu iespējamo un nekad nepadosies," savu pārinieci raksturo Anastasija. "Viņai pastāv tikai uzvara, nav nekāds zaudējums. Viens variants - uzvara un viss."

Kāda loma ir mūzikai jūsu gaitās? "Mēs ar Tīnu vispār neesam muzikāli cilvēki. Nekad nevaram atcerēties dziedātājus, grupas un dziesmu nosaukumus. Ir komandas, kas treniņu vai iesildīšanās laikā ieslēdz mūziku, bet mums tā nav. Pat istabiņā nekad neskan mūzika," atklāj Anastasija. "Mūziku es pārsvarā klausos tikai mašīnā."

Samoilova ļoti aizstāv dzimto pilsētu. "No Rīgas līdz Daugavpilij ir 220 kilometri," norāda sportiste. "Visi rīdzinieki domā, ka Daugavpils ir baigi tālu. Pagājušajā nedēļā tur biju, ar mašīnu aizbraucu divas stundās un četrdesmit minūtēs. Tā kā Daugavpils nav nemaz tik tālu. Visiem iesaku aizbraukt, ļoti skaista pilsēta."

2024. gada jūlijā sāksies Parīzes olimpiskās spēles. "Ir nenormāla spriedze pēc ceturtās vietas Tokijas spēlēs. Visi gaida, ka mēs stāvēsim ar medaļām. Mēs pašas to ļoti gribam, bet uzskatu, ka tā ceturtā vieta jau ir lielisks sasniegums. Cītīgi strādājam, lai pilnveidotu mūsu spēli un parādītu labāko sniegumu arī Parīzē."

Izmantotie resursi: