Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Finsters un Točs gūst pirmo uzvaru Kataras pamatturnīrā

Rolands Eliņš

Finsters un Točs gūst pirmo uzvaru Kataras pamatturnīrā
Rihards Finsters un Edgars Točs
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Rihards Finsters un Edgars Točs pirmajā dienā Kataras „Open” pamatturnīrā izcīnījuši vienu uzvaru divās spēlēs, pēc piekāpšanās Pļaviņam/Regžam apspēlējot Itālijas pāri (21:17, 17:21, 15:9).

Savā pirmajā spēlē Kataras „Open” pamatturnīrā Rihards Finsters un Edgars Točs piekāpās otram Latvijas pārim šajā apakšgrupā, proti, Mārtiņam Pļaviņam un Haraldam Regžam. Otrajā mačā Finsters un Točs tikās ar itāļiem Kaminati un Rosi, kuri šajā turnīrā izsēti ar desmito numuru, bet savā pirmajā spēlē divos setos zaudēja Vācijas pārim, kopā gūstot tikai 31 punktu.

Arī pret latviešiem Kaminati un Rosi īpaši nesekmējās un viņi jau pašā sākumā nokļuva trīs punktu iedzinējos. Finsters un Točs šādā attālumā turējās arī praktiski visu atlikušo seta daļu un svinēja salīdzinoši mierīgu uzvaru ar 21:17.

Otrajā setā gan tieši ar tādu pašu rezultātu nācās piekāpties, kas savukārt noveda pie izšķirošā trešā seta. Tajā Finsters un Točs izvirzījās vadībā ar 7:4, pēc tam panāca jau visai drošo piecu punktu pārsvaru, beigās uzvarot ar 15:9.

Šī uzvara gan vēl nav nodrošinājusi Finstera un Toča iekļūšanu nākamajā kārtā, jo teorētiski ceturtajā vietā grupā var palikt gan viņi, gan Pļaviņš un Regža, gan Kaminati un Rosi. Izšķirošās apakšgrupas spēles tiks aizvadītas rīt, sākums 18:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

  +1 [+] [-]

, 2015-11-10 22:18, pirms 9 gadiem
ĻOTI LABIII!!!