Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Regža turpina savu uzvaru sēriju Sočos

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Pļaviņš un Regža turpina savu uzvaru sēriju Sočos
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: cev.lu

Pēc trīs izcīnītām uzvarām Sočos Kontinentālā kausa izcīņas ietvaros Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža šodien šajā Krievijas kūrortpilsētā tika pie panākuma arī "Open" turnīra pirmajā mačā. Latvieši trīs setos ar 2-1 (21:11, 24:26, 15:10) pārspēja mājiniekus Ruslanu Bikanovu un Maksimu Hudjakovu.

Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža aizvadītajā nedēļas nogalē ļoti labi aizvadīja Kontinentālā kausa izcīņas 4. posma spēles, izcīnot trīs uzvaras trīs mačos, apspēlējot abus labākos Krievijas duetus un ievedot Latviju fināla posmā, kur notiks cīņa par Riodežaneiro Olimpisko spēļu ceļazīmi. Latvieši pēc šī turnīrā palika Sočos, kur šodien ar spēli pret mājiniekiem Ruslanu Bikanovu un Maksimu Hudjakovu sāka Pasaules kausa tūres "Open" turnīru.

Spēli ar labām darbībām aizsardzībā sāka Mārtiņš Pļaviņš, dodot Latvijas pārim iespēju izvirzīties vadībā ar 3:0. Krievi nekādi nespēja apspēlēt Pļaviņa aizsardzību, drīz vien nonākot iedzinējos ar 1:7. Savu darbu pie tīkla lieliski veica arī Haralds Regža, latviešiem graujot savus pretiniekus (11:2). Turpinājumā cīņa ritēja jau daudz līdzīgāk, bet Latvijas duets nedeva pretiniekiem iespēju atspēlēties. Tā rezultātā pirmais sets tika uzvarēts ļoti pārliecinoši ar 21:11.

Otro setu Pļaviņš un Regža sāka tikpat pārliecinoši, pēc Regžas bloka izvirzoties vadībā ar 6:2. Aizsardzībā mājinieki darbojās labi, bet uzbrukumā sekmes bija vājākas. Tuvojoties seta vidum, rezultāta starpība saruka līdz minimumam, bet latvieši uzreiz atjaunoja trīs punktu vadību (11:8). Pēc tehniskā pārtraukuma krievi turpināja cīnīties par uzvaru setā, drīz vien nostādot latviešus iedzinējos - 17:14. Regžam bija problēmas ar uzbrukumu noslēgumu, bet latvieši saņēmās un panāca izlīdzinājumu (17:17). Garā seta galotnē latvieši centās salauzt savus pretiniekus, bet tas neizdevās. Viena neparocīga serve pa Pļaviņu, kas ļāva mājiniekiem gūt panākumu ar 26:24.

Trešā seta ievadā labāk spēlēja Latvijas pludmales volejbolisti, spējot izvirzīties vadībā ar 5:2. Prieki bija īsi, jo pretinieki uzreiz atspēlēja visu deficītu (5:5). Ja uzbrukumā Regžam turpinājās problēmas, tad daudz nozīmīgāki bija gūtie punkti ar blokiem, kas Latvijas pārim deva trīs punktu pārsvaru (11:8). Šoreiz mājinieki nespēja atspēlēties, Pļaviņam noslēdzot setu un spēli ar uzvaru - 2-1 (21:11, 24:26, 15:10).

Ceturtdien Pļaviņam un Regžam būs jāmērojas spēkiem ar itāļiem Marko Kminati/Enriko Rossi un norvēģiem Larsu Frederiku Tvindi/Geiru Eitunu. Šo duetu savstarpējā spēle noslēdzās ar itāļu uzvaru - 2-1 (21:19, 19:21, 15:11).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-09-10 01:29, pirms 9 gadiem
Kapēc jau pērn nepalika pie šī pāra?

     [+] [-]

, 2015-09-10 10:36, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Kapēc jau pērn nepalika pie šī pāra?
Šim pārim vēl ceļš ejams. Bet izskatās ar katru turnīru arvien labāk. Haraldam milzīgs potenciāls, tas arī Mārtiņam neļaus uz veciem lauriem gulēt.