Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Lusena un Dālhauzers šoreiz Gštādes finālā nezaudē un triumfē

Rolands Eliņš

Lusena un Dālhauzers šoreiz Gštādes finālā nezaudē un triumfē
Goda pjedestāls Gštādē
Foto: FIVB

Pludmales volejbola turnīrā Gštādē, Šveicē, pirmo vietu izcīnīja ASV duets Fils Dālhauzers u Niks Lusena, kuri finālā ar 21:18 un 21:19 pieveica poļus Pjotru Kantoru un Bartošu Losjaku.

Gštādes “Major” turnīrā, kurā ar piekto numuru izliktie Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš izstājās pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā, šodien pusfinālā notika pagājušā gada fināla atkārtojums – brazīlieši Evandru un Andrē sacentās ar Dālhauzeru un Lusenu. Pirms gada finālā brazīlieši uzvarēja divos setos, bet šodien zaudēja ar 19:21 un 18:21.

Arī otrajā pusfinālā piedalījās un neveiksmi cieta Brazīlijas pāris – Alvaru Filju un Saimons trijos setos (21:19, 15:21, 13:15) zaudēja poļiem Losjakam un Kantoram.

Dālhauzers un Lusena līdz ar to piedalījās savā otrajā Gštādes “Major” finālā pēc kārtas un šoreiz savu iespēju izmantoja. Polijas duets tika pieveikts ar 21:18 un 21:19, pieliekot punktu Šveicēs dzimušā Dālhauzera un Lusenas lieliskajam turnīram, kurā viņi septiņos mačos nezaudēja nevienā setā.

Dālhauzeram šī bija ceturtā uzvara Gštādē, kamēr Lusena šeit uzvarējis pirmoreiz. Par uzvaru viņi saņēma 40 tūkstošu dolāru (35 tūkstošu eiro) lielu prēmiju. Tāpat Dālhauzeram un Lusenam izdevies dzēst negatīvo bilanci mačos pret Kantoru un Losjaku šosezon – četrās spēlēs šogad tagad abiem duetiem pa divām uzvarām.

Savukārt spēlē par trešo vietu Alvaru Filju pirmajā setā ar 21:12 satrieca Evandru un Andrē, pēc tam otrajā setā uzvarot ar 21:18.

Izmantotie resursi:
FIVB - Beach Volleyball