Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Ar kuplu komandu skaitu no Latvijas startēs FIVB "Open" pamatturnīri Sočos

Jānis Celmiņš

Ar kuplu komandu skaitu no Latvijas startēs FIVB "Open" pamatturnīri Sočos
Marta Ozoliņa un Alise Lece
Foto: FIVB

Trīs vīru un divas dāmu komandas no Latvijas trešdien uzsāks cīņu Sočos notiekošajā FIVB Open turnīra pamatsacensībās. Piecas komandas Latviju PK posmu pamatturnīros kādu laiku nav pārstāvējušas, bet dāmām divas ir pirmais šāds gadījums Latvijas pludmales volejbola vēsturē.

Turnīru, kas šajā nedēļā risinās Sočos, noteikti nevar nosaukt par ļoti spēcīgu. Vīru sacensībās nestartēs neviens no Brazīlijas pāriem, tāpat iztrūkst vairākas komandas no ASV, kā arī daudzi Eiropas dueti. No trim Latvijas vīru komandām tikai viena otrdien cīnījās kvalifikācijas sacensībās. Toms Šmēdiņš un Ruslans Sorokins savus pretiniekus no Kazahstānas apspēlēja ļoti pārliecinoši, garantējot sev vietu Sočos notiekošā turnīra pamatsacensībās, kamēr Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kā arī Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža varēja mierīgi gatavoties pamatsacensību startam.

Samoilovs/J.Šmēdiņš turnīrā izsēti ar 2.numuru, kas viņiem devis vietu B apakšgrupā kopā ar Ukrainas, Krievijas un Anglijas. Sacensības viens no pasaules vadošajiem pāriem uzsāks rīt ar spēli pret ukraiņiem Gordejevu un Babiču. Mačam starta signāls tiks dots plkst. 12:10 pēc Latvijas laika, un tas risināsies 2.kortā, kas dod nelielas cerības Latvijas komandas sniegumam sekot arī video tiešraidē.

Pļaviņš/Regža turnīrā izsēti ar augsto 8.numuru un sacensības sāks H apakšgrupā pret Krievijas pludmales volejbolistiem Hudjakovu un Bikanovu. Bez mājiniekiem un Latvijas pāra H grupā vēl cīnīsies norvēģi Tvinde/Eitūns, kā arī itāļu smilšu racēji Saminatī un Rosī. Pirmo maču Mārtiņš un Haralds aizvadīs rīt plkst.13:50 otrajā laukumā.

T.Šmēdiņš/Sorokins pirmajā spēlē pretiniekos dabūjuši visai respektējamo Šveices pāri Gabatūleru un Geršonu, taču teikt, ka mūsējiem šajā cīņā nav variantu arī nebūtu pareizi. Latvijas komanda sacensībās izsēta ar 23.numuru un turnīru uzsāks G grupā, kopā ar jau pieminētajiem šveiciešiem, kā arī Giginoglu/Gogtepi no Turcijas un ķīniešiem Likejangu un Bao. Pirmo spēli Toms un Ruslans aizvadīs rīt, plkst. 11:20 trešajā laukumā, no kura video tiešraide internetā netiek nodrošināta.

Savas pretinieces pamatturnīrā Sočos uzzinājušas arī divas mūsu daiļā dzimuma pludmales volejbola komandas. Marta Ozoliņa un Alise Lece sacensībās izsētas ar 21.numuru un iekļautas vienā grupā (E) ar Šveices, Austrijas un Ķīnas pārstāvēm. Turnīru latvietes uzsāks jau plkst. 9:40, kad samēros spēkus ar itin spēcīgo Austrijas pāri Šveigere/Hansele, kuras turnīrā Sočos izliktas ar 12,numuru.

Inese Jursone un Lana Sorokina tikmēr Soču smiltīs turnīru uzsāks kā 30.izsētais duets un cīnīsies C grupā, kur konkurenci mūsu dāmām sastādīs divi Spānijas dueti un komanda no Šveices. Pirmo maču Lana un Inese aizvadīs jau rīt no rīta, kad plkst. 8:00 tiksies ar šveicietēm Foreri un Deprē. Cīņa risināsies trešajā laukumā.

Atšķirībā no vīriem, dāmu dueti katrs rīt aizvadīs veselas divas apakšgrupu cīņas.

Vīru turnīra spēļu grafiks: Sochi Open | Match Schedule / Results

Dāmu turnīra spēļu grafiks: Sochi Open | Match Schedule / Results

     [+] [-]

, 2015-09-09 10:21, pirms 9 gadiem
Meitenes spēlē, bet 1xbet nav, Laolā arī nekā...