Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Regža Meksikas ''Open'' iesāk ar divām trīs setu uzvarām

Krišs Upenieks

Pļaviņš un Regža Meksikas ''Open'' iesāk ar divām trīs setu uzvarām
Haralds Regža un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža ar uzvaru iesākuši Meksikā notiekošo Pasaules kausa tūres ''Open'' sērijas posmu. Mūsējie itin sarežģītā trīs setu spēlē pieveica Vācijas brāļus Poņevazus - 2:1. Ar šādu pašu rezultātu otrajā cīņā latvieši pieveica Austrijas pāri Mozers / Šnecers.

Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, kuri sadarbību uzsāka tikai sezonas gaitā, tā beigu daļā nolēmuši doties arī uz vairākiem ''Open'' sērijas tālākiem posmiem, kas ir laba iespēja sakrāt kārotos punktus, lai neatteiktos no cerībām Riodežaneiro spēlēm kvalificēties caur olimpisko reitingu. Meksikā nespēlēs Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, jo Latvijas vadošā pāra pozīcijas rangā izskatās jau itin drošas.

D grupā mūsējie šovakar sacensības uzsāka ar spēli pret Vācijas brāļiem Poņevaziem, kuri turnīrā izlikti ar 20. numuru, kamēr mūsējie kotējas septiņas pozīcijas augstāk. Lai gan pirmo setu mūsējie uzvarēja ar drošu 21:16, otrajā spēle nogrieznī vāciešiem prata atspēlēties (18:21). Par laimi, izšķirošajā setā latvieši pierādīja savu meistarības pārākumu - 15:11.

Arī otrajā cīņā uzvara nāca ļoti sarežģīti. Pret turnīra 29. pāri no Austrijas Mozeru un Šneceru latvieši bez lielām problēmām uzvarēja pirmo setu (21:14), taču atkal nespēja noslēgt visu divu setu cīņā, mača otro nogriezni zaudējot ar 16:21. Izšķirošajā setā arī šoreiz mūsējie bija labāki, uzvarēja ar 15:10 un jau šovakar garantēja izkļūšanu no grupas.

Vēl latviešu grupā spēlē vieni no galvenajiem favorītiem ASV duets Dalhauzers un Lusena (4.). Sarežģītā cīņa par uzvaru grupā rīt paredzēta 21:00 pēc Latvijas laika pirmajā laukumā, kas dod zināmas cerības, ka spēli būs iespējams vērot videotiešraidē.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

     [+] [-]

, 2015-10-08 08:16, pirms 9 gadiem
Nu, minimālais uzdevums izpildīts! Tagad jāpārvar (protams vēl apakšgrupā spēle ar ASV duetu) kāda viena vai divas izslēgšanas spēļu kārtas un olimpiskajā rangā būs kāpums vēl par 1-2 vietām. Savukārt nepārvarot nevienu izslēgšanas kārtu var palikt uz vietas.

     [+] [-]

, 2015-10-08 09:00, pirms 9 gadiem
Kur var redzēt punktus par Open posmu? Zaudējot arī pirmajā raundā vajadzētu vismaz par 1 vietu pakāpties. Bet būsim optimisti, pirmajā kārtā nezaudēsim

     [+] [-]

, 2015-10-08 09:48, pirms 9 gadiem
IngaT rakstīja: Kur var redzēt punktus par Open posmu? Zaudējot arī pirmajā raundā vajadzētu vismaz par 1 vietu pakāpties. Bet būsim optimisti, pirmajā kārtā nezaudēsim
Te ir links uz punktu tabulu: Puerto Vallarta Open | Country Quota Ranking

     [+] [-]

, 2015-10-08 14:29, pirms 9 gadiem
tornis rakstīja: Te ir links uz punktu tabulu: http://www.fivb.org/EN/BeachVolleyball/Competitions/WorldTour/2015/event/Ranking.asp?TournCode=MPUE2015&Phase=2
super, paldies!

Nu re, arī pirmā raunda zaudētājs dabū minimālo 180 punktus. Mūsējie season rangā pacelsies vismaz ~2 vietas.